ΤΟΠΙΚΟ

Εξάσφαιρος ο Μαγνησιακός στη Β’ Κατηγορία

εξάσφαιρος-ο-μαγνησιακός-στη-β-κατηγ-526065

Με το ευρύ 6-0 επικράτησε του Αγροτικού ο Μαγνησιακός για την 17η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας και παρέμεινε πρώτος στην κορυφή του Β’ Ομίλου, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από την Αγχίαλο, η οποία ηττήθηκε με 1-3 εντός έδρας από την Αγία Αννα και έτσι στη δεύτερη θέση πέρασε η ομάδα των Μικροθηβών. Στον Α’ Ομιλο, με νίκες συνέχισαν ΑΕ 2002, Ανθιμος Γαζής και Πηλέας. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Α’ Ομιλος

Μακρινίτσα-Εθνικός 4-1

Σκόρερ: (57’, 68’ Παρίσης, 63’ Φ. Βλαχόπουλος, 84’ Μπίλος – 55’ Περεντίδης)

Τι και αν προηγήθηκε στο 55’ ο Εθνικός, η Μακρινίτσα έφθασε σε μια μεγαλειώδη νίκη με ανατροπή και σκορ 4-1. Οι κιτρινόμαυροι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Περεντίδη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Παρίσης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Μπέικου, σε φάουλ του Δαμάσκου. Ο Φάνης Βλαχόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πηλίου στο 63’, μετά από ασίστ του Ζαγκαβιέρου και στο 68’ ο Παρίσης σκόραρε και πάλι για το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μπίλος στο 84’ με πλασέ. Μετά το παιχνίδι την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του Εθνικού, Αδαμάντιος Γαρμπής.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Α. Βλαχόπουλος, Φράγκος (46’ Καλόγηρος), Βαρώτας, Πουρνάρας, Σωτηρίου, Κανάβας, Παρίσης, Φ. Βλαχόπουλος (75’ Μυλωνάς), Μπίλος, Δαμάσκος, Ζαγκαβιέρος (70’ Δημητρόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Καϊμπαλίδης) Μπέικος, Πελεκάνος, Σκοτεινιώτης, Μουτσινάς (65’ Κερμελής), Ματής, Κασδαρίδης, Σεραφίδης, Μωραΐτης, Κοντορίζος (46’ Παλάντζας), Ζάνης, Αλτίνης (46’ Περεντίδης).

Πανιώνιος-Κένταυρος Ν.Π. 2-2

Σκόρερ: (33’ Χαρίσης, 36’ Καλαντζής – 65’ Γκ. Πότσκα, 70’ Ν. Μαγκασιανός)

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Κένταυρο, που διεξήχθη στο Βασδέκειο και έληξε ισόπαλο 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι του Στέφανου Γώγου κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο δεύτερο μισό και να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Χαρίση να εκμεταλλεύεται το λάθος του Πότσκα, ο οποίος και τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση και με πλασέ να κάνει το 1-0, ενώ ο Καλαντζής με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 36’. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 65’ μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Γκερόν Πότσκα, ενώ στο 70’ ο Νίκος Μαγκασιανός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για την ομάδα του Κενταύρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σκουφογιάννης): Καγιάννης, Νικούδης, Στεργίου, Καλαντζής, Παπαπορφυρίου, Φώτου Δ., Σαρίδης, Μαρούγκας, Μαρούφ, Πέτσης (57’ Λυρίτσης), Χαρίσης (70’ Αγκόλι).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. (Γώγος): Γιούλι Πότσκα, Λαμπαδάρης, Μαγκασιανόςς Π., Τσιργής, Νιτσάι, Γώγος, Μαγκασιανός Ν., Πανάρετος, Γκερόν Πότσκα, Μπογδανίδης (89’ Γιαννέλης), Σαρακατσάνος.

ΑΕ 2002-Δάφνη 4-0

Σκόρερ: (21’, 76’ Βερντόβα, 35’ Σταθόπουλος, 62’ Στουμποβίκος)

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΑΕ 2002 κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δάφνης, έχοντας ανοίξει το σκορ από το 21’ με κεφαλιά του Βερντόβα έπειτα από σέντρα του Σφέτσου. Το 2-0 πέτυχε στο 35’ ο Σταθόπουλος με νέα κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσαρού. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου παρέμεινε σταθερή στην απόδοση της, με τον Στουμποβίκο να σημειώνει το 3-0 με πλασέ και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, με τον προπονητή Σταύρο Σταμπουλή να αποβάλλεται. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βερντόβα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σε πάσα του Κουνατίδη στο 75’.

Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε ο Σταθόπουλος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο Ευαγγελός για τη Δάφνη στο 17’ με εκτέλεση φάουλ.

ΑΕ 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Βερντόβα, Κιόσια (60’ Γαλάνης), Κατσαρός, Στουμποβίκος (70’ Κουνατίδης), Γάκιας (64’ Φιλίππου).

ΔΑΦΝΗ: (Σταμπουλής) Μιχέας, Φιλοσόγλου, Μόσχοβος, Αυλουγιάρης, Γούλας, Γκιάστας, Δαρρής (46’ Τερλιξής), Λούκας (63’ Δεμερτζής), Τσιτσιρίκης (74’ Κουσιαλάκης), Ευαγγελός, Παπαστεργίου.

Λεχώνια-Πηλέας 0-2

Σκόρερ: (35’ Παπαπορφυρίου,55’ Βαΐτσης)

Νικητής έφυγε ο Πηλέας από το ντέρμπι με τα Λεχώνια με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με το σουτ του Παπαπορφυρίου μέσα από την περιοχή, για να έρθει ο Βαΐτσης στο 55’ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Παπαπορφυρίου να γράψει το τελικό 0-2 για την ομάδα του.

ΛΕΧΩΝΙΑ (Γιαννούτσος): Παλαιορούτης, Μπόγδανος (60´ Μπικοράρος), Βασιλείου, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής (80’ Ξενάκης), Κολιός, Μαλίντζης, Ρενάτο, Κουβαράς (75’ Καραγιάννης), Ντενίς.

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης):Φύβγας, Χιούση, Μπαρμπαγεωργόπουλος (78’ Αγγέλης), Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Τσουκάλης(82’ Μπαντής), Μπραχιμάι (70’ Βαρσαμάς), Παπαπορφυρίου, Δημόπουλος, Θάνος, Καμπέρης.

Ιάσων Α.Μ.-Ανθ. Γαζής 0-2

Σκόρερ:(61’ Παπαδόπουλος ,75’ Δανήλοπουλος)

Νίκη για την ομάδα του Άνθιμου Γαζή επί του Ιάσονα με 0-2 στην Αλλη Μεριά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 61’ με σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή, για να έρθει στο 75’ ο Δανηλόπουλος να σφραγίσει το τρίποντο με νέο σουτ, αλλά εντός περιοχής.

ΙΑΣΩΝ: Κωνσταντίνου, Μπόγιαν (65’ Βαρελόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Ρακής, Κωτσαλής, Τσίγκας, Μασούρας (70’ Σαββάκης), Ζάχος, Καλογριάς, Λιάρος, Ζατσάη (72’ Γεωργούλας).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης): Γκούρης, Κατσαρός (60’ Μυλωνάς), Κουτσουνίδης, Αλεξίου, Κωστάκης, Λάσκος, Παπαδόπουλος, Δανηλόπουλος, Θεοδωρου (39´ Βαλερά), Κ. Μπρισμπέος (80’ Δ. Μπρισμπέος), Τζήμας.

Ελευθεριακος-Τοξότης 0-2

Σκόρερ: (35’, 80’ Γ. Βέτσικας)

Τη νίκη πήρε η ομάδα του Τοξότη απέναντι στον Ελευθεριακό και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το σκορ για την ομάδα του Τοξότη άνοιξε ο Βέτσικας με πλασέ αφού προηγήθηκε το σουτ του Κανδύλα στο 35, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80’ έγραψε το τελικό 0-2.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Παρασχούδης, Κυλαδίτης, Στρούγγης, Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας, Παπαθεοδώρου (46’ Τσιατσιάνης), Κανδύλας, Μαιστράλης (62’ Παραδάκης), Κυριαζής (68’ Τριχιάς)

Β’ Ομιλος

Μαγνησιακός-Αγροτικός 6-0

Σκόρερ: (5’, 20’ Οικονόμου, 29’ Γκέρτσος, 36’, 78’ Θεοδωρόπουλος, 80’ Κοντοβάς)

Ανετη νίκη πέτυχε ο Μαγνησιακός, στο «Κιούπι» επί του Αγροτικού Αϊδινίου με 6-0, έχοντας ήδη πετύχει 4 γκολ στο ημίχρονο. Μόλις στο 5’ λεπτό ο Οικονόμου με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 20’ διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ σε τετ-α- τετ με τον Καμπαλίκα. Γκέρτσος και Θεοδωρόπουλος στο 29’ και στο 36’ αντίστοιχα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0, με το Μαγνησιακός να δείχνει τη δυναμική του. Ο Θεοδωρόπουλος στο 78’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 5-0, ενώ ο θρίαμβος των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με τον Κοντοβά να σκοράρει σε πέναλτι που κέρδισε ο Θεοδωρόπουλος με δεύτερη προσπάθεια, καθώς το σουτ του Μπάλλα είχε βρει στο δοκάρι του Καμπαλίκα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Λέτο, Γκάγκας, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλλας, Μάιπας (80’ Τσιγαρίδας), Θεοδωρόπουλος, Βασιλείου (70’ Κατσαμόρας), Οικονόμου (72’ Τζήκας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Καμπαλίκας, Κωτούλας, Νάτζιος, Νιάκας, Χρόνης, Ζιώγας, Γκαμάλιας, Θ. Βαλκανιώτης, Βαλκανιώτης, Λιλής, Καποδίστριας.

Αγχίαλος-Αγία Άννα 1-3

Σκόρερ: (58’ Τσιάμης – 65’ – 17’, 33’ Κ. Τσιουρέλης, 78’ Κωτούλας)

Την έκπληξη στο γήπεδο της Αγχιάλου, έκανε η Αγία Αννα, η οποία πήρε το τρίποντο και γκρέμισε τους γηπεδούχους από τη δεύτερη θέση. Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 17’ με τον Κώστα Τσιουρέλη να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Βογιατζή για να πετύχει το 0-1 με κεφαλιά. Από ατομική ενέργεια του Καπή και πάσα στον Κ. Τσιουρέλη στο 33’ ο τελευταίος πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ενώ για τους γηπεδούχους, που δεν ήταν σε καλή μέρα, το σκορ μείωσε σε 1-2 ο Τσιάμης στο 58’ με γκολ στην κόντρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων. Το τελικό 1-3 πέτυχε ο Κωτούλας στο 78’ με τετ-α-τετ, κερδίζοντας τον Δελανδρέα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιώτοπουλος)Δελανδρέας, Ρούλης, Λάζογλου, Βέτσικας, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Στεργίου (30’. λ.τρ. Τσιάμης), Τσακόγιας, Μαγγιώρος (46’ λ.τρ. Σγατζής), Καραγιώργος, Αρμέν (80’ Δράγνας).

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Αϊντίνι, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Ταμπακόπουλος, Πανόπουλος, Κ. Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης (89’ Χατζηπλής), Αλεξανδρίδης (58’ Κωτούλας), Σ. Τσιουρέλης, Καπής (73’ Κοτρώνης), Βογιατζής.

Αθλος-ΝΑ Νίκης 3-1

Σκόρερ: (25’, 38’ Δήμας, 30’ Φάτσης – 60’ Ξηροκώστας)

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Αθλος Αλμυρού επιβλήθηκε των Νέων Αθλητών Νίκης στο γήπεδο του Πλατάνου. Για την ομάδα του Μπάμπη Ζέρβα, ο Δήμας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 25’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από σουτ και χέρι αμυνόμενου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φάτσης σημείωσε το 2-0, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Δήμας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 3-0 στο 38’. Για την ομάδα των Νέων Αθλητών μείωσε ο Ξηροκώστας στο 60’, ενώ οι κυανόλευκοι είδαν την μπάλα να σταματά τρεις φορές στα δοκάρια του

Μπούντη, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα και για δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους και ένα κακώς ακυρωθέν τέρμα. Τέλος, οι γηπεδούχοι από το 80’ και μετά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σαρσώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΘΛΟΣ: Μπούντης, Μπιρμπίλης, Τσεκρέζης, Κουφογιάννης, Κοντοβάς, Σαρσώνης, Φάτσης (75’ Τίτου), Κούργιας, Κομπούρας (80’ Παπανικολάου), Δήμας, Ζαντιώτης (60’ Κυρατζής).

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: (Μπούις) Νόβας, Τσαπέρος, Βλάχος (65’ Χαλκίδης), Βησαάρης (79’ Οσάφι), Χατζόγλου, Σέλντι, Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης, Κουκουτής, Χρηστίδης, Ξηροκώστας.

Δήμητρα-Μικροθήβες 1-2

Σκόρερ: (12’ Κακλιάς – 90’+5’, 90’+10’ Ρεφουγιάτι)

Μεγάλη νίκη για τις Μικροθήβες επί της Δήμητρας με σκορ 1-2, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με δύο γκολ του Ρεφουγιάτι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 12’ με πλασέ του Κακλιά για το 1-0. Στο 80’ ακολούθησε ο τραυματισμός του Αντωνιάδη, ο οποίος έσκισε το φρύδι του και μετά από 13λεπτη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ετσι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν αρχικά στο 90’+5’ με τον Ρεφουγιάτι, και πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν και το 1-2 με τον ίδιο παίκτη.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Τσέργας, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Αβγουλάς, Τιμπλαλέξης (62’ Βασίλη), Βούλγαρης, Γαλατσίδας (71’ Χατζέλας), Κόκκαλης(58’ Γκαρνίδης), Κακλιάς.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: (Αναγνώστου) Χ. Λανάι, Διαμαντένιας, Αποστόλου, Παπανίκος, Σκοτεινός, Σιούλης, Α. Λανάι (60’ Κολώνης), Νιφόρος (44’ Λάτος), Κεπεσίδης, Βέτσικας (73’ Ευθυβούλης), Ρεφουγιάτι.

Ηρακλής Α.Θ.-Μυρμιδόνες Δ.Δ.

Στα χαρτιά και δίχως να αγωνιστεί αναμένεται να κερδίσει τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων η ομάδα των Μυρμιδόνων, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να συμπληρώσουν 11άδα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

*Αχιλλέας-Αργοναύτες 3-0 α.α

Βαθμολογία

Β’ Κατηγορία

Α’ Ομιλος

1. Α.Ε. 2002 37

2. Άνθιμος Γαζής 37

3. Πηλέας 36

4. Πανιώνιος 30

5. Εθνικός 28

6. Ιάσων Α.Μ. 23

7. Λεχώνια 22

8. Μακρινίτσα 20

9. Δάφνη 15

10. Τοξότης 13

11. Ελευθεριακός 12

12. Κένταυρος Ν.Π. 11

Β’ Ομιλος

1. Μαγνησιακός 43

2. Μικροθήβες 39

3. Αγχίαλος (-2) 36

4. Δήμητρα 35

5. Αχιλλέας 31

6. Μυρμιδόνες 29

7. Αγία Άννα 27

8. Ν.Α. Νίκης 19

9. Άθλος 19

10. Αγροτικός 6

11. Ηρακλής Α.Θ. 6

12. Αργοναύτες -6

*Αγροτικός και Αγία Άννα έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Επόμενη

Β’ Κατηγορία (18η) – 1/2 Απριλίου

Α’ Ομιλος

ΕΛ Νηλέας-Μακρινίτσα

Πηλέας-Ιάσων Α.Μ.

Κένταυρος Ν.Π-Α.Ε. 2002

Δάφνη-Τοξότης

Εθνικός-Πανιώνιος

Άνθιμος Γαζής-Ελευθεριακός

Β’ Ομιλος

Αργοναύτες-Άθλος

Αγροτικός-ΦΘ Αγχίαλος

Μαγνησιακός-Δήμητρα

Μικροθήβες-Αχιλλέας

Αγία Άννα-Ηρακλής Α.Θ.

Ν.Α. Νίκης-Μυρμιδόνες

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου