ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάσα πριν τη διακοπή

ανάσα-πριν-τη-διακοπή-527163

Για τρίτη και τελευταία φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα συναντηθούν αύριο στις 3μ.μ. Νίκη Βόλου και Πύδνα Κίτρους, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από Κύπελλο και Πρωτάθλημα, μετρώντας από μία νίκη… αλλά και μία ήττα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι είχαν κερδίσει στην τελευταία τους συνάντηση τους Κατερινιώτες, όταν για το θεσμό του Κυπέλλου είχαν αποδράσει από το Κίτρος με νίκη και σκορ 2-3, αλλά είχαν ηττηθεί με 2-1 στο πρωτάθλημα, έχοντας έντονα παράπονα από τον διαιτητή Νικόλαο Τεβεκέλη.

Πλέον οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι αύριο για την 23η αγωνιστική στο Π. Μαγουλάς, όπου οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, σε συνδυασμό με την επιστροφή στο σπίτι τους, μετά τις εξόδους σε Ιστιαία και Λευκάδα με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η τελευταία για τη Νίκη Βόλου μέσα στον Μάρτιο, μιας και θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της γιορτής της 25ης Μαρτίου, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν στις επάλξεις στις 2 Απριλίου για τον αγώνα με την Αμβρακίας Κωστακιών στην Άρτα.

Άπαντες παρόντες

Την αυριανή προσπάθεια θα ενισχύσει και πάλι ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει μετά την απουσία μιας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο παιχνίδι της Εύβοιας.

Όσον αφορά τους Γιάννη Κορέτα και Κλεβί Κόλα, αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν, και μαζί με τον Νίκο Παπαδήμα είναι πανέτοιμοι για ακόμη μία σπουδαία μάχη, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Μπορεί άλλωστε η απόσταση από την κορυφή να αυξήθηκε για τους κυανόλευκους μετά την ήττα τους, αλλά με ακόμη οκτώ τελικούς να απομένουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι και σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.

Στο όριο ο Παρασκευαΐδης

Στο όριο των επτά καρτών βρίσκεται ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Παρασκευαΐδης, ο οποίος μετά την κίτρινη που δέχθηκε στη Λευκάδα έφθασε στις έξι και με μία ακόμη θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Όσον αφορά τους Μπάμπη Πετράκο και Στέλιο Αλεξανδρή, οι οποίοι δέχθηκαν κίτρινες την περασμένη αγωνιστική, ο μεν πρώτος έφτασε στις 5 και ο δεύτερος τις 2.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια της Νίκης Βόλου

23η αγωνιστική (19/3-3μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους

24η αγωνιστική (2/4-4μ.μ.)

Αμβρακία Κωστακίων-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (9/4-4μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Πιερικός

26η αγωνιστική (23/4-4.30μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η αγωνιστική (30/4-5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η αγωνιστική (7/5-5μ.μ.)

Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η αγωνιστική (14/5-5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η αγωνιστική (21/5-5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

Λεωνίδας… ο άρχοντας

Αύριο Κυριακή την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Πύδνα Κίτρους στο «Π. Μαγουλάς» στις 3μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Στέλιος Λεωνίδας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπάλλα και Χρήστο Αλεξόπουλο όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (19/03) με τον Πύδνα Κίτρους.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

Παιδιά έως 12 ετών: Δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο (18/3), από τις 10:00 το πρωί ως και τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 το απόγευμα ως και τις 21:00 το βράδυ, στα γραφεία των κυανόλευκων στην παραλία (Αργοναυτών 15 – 3ος όροφος) και αύριο Κυριακή (19/3) μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα για τον αυριανό αγώνα με την Πύδνα Κίτρους απευθύνει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης», αναφέροντας σε ανακοίνωση του: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας μας -και μόνο σ’ αυτούς- για την προσπάθεια που κάνουν στο Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους για να σας χειροκροτήσουμε, γιατί το αξίζετε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου