ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με… ρεύμα και κίνητρο κόντρα στην Πύδνα Κίτρους

με-ρεύμα-και-κίνητρο-κόντρα-στην-πύδν-531624

Δίχως περαιτέρω προβλήματα ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, με την ηλεκτροδότηση στο Π. Μαγουλάς να αποκαθίσταται μιας και υπήρξε νέα ρύθμιση με τη ΔΕΗ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μαθημένη στα προβλήματα η Νίκη Βόλου, μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε κανονικά από χθες στις προπονήσεις, ένα 24ωρο μετά και την ήττα στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιος Φάτσης, όπως είχε προαναγγείλει το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε χθες στη ΔΕΗ και προχώρησε σε νέα ρύθμιση της οφειλής, και έτσι οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στο γήπεδο δίχως νέα προβλήματα.

Έχοντας μπροστά τους το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους, ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών, ενώ την Κυριακή θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Γιώργου Νικλητσιώτη, ο οποίος επιστρέφει έχοντας εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Με την κορυφή να έχει απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο μετά την ήττα στην 22η αγωνιστική, στόχος πλέον για τους κυανόλευκους, είναι ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, με οκτώ παιχνίδια να απομένουν και το πρώτο να έρχεται την Κυριακή στις 3μ.μ. με αντίπαλο την επικίνδυνη Πύδνα Κίτρους.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τη ΔΕΗ, ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέροντας: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 διευκρινίζει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωρινή διακοπή ρεύματος που έγινε στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στην ΔΕΗ δεν είναι ευθύνη της παρούσας διοίκησης ποδοσφαίρου, αφορά χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων, αυτών που η ερασιτεχνική Νίκη φρόντισε να βάλει τον οικονομικό τους απολογισμό στο αρχείο! Η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας, έκαναν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψει η κανονικότητα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν τιμά κανέναν, τονίζουμε και πάλι όμως ότι η παρούσα διοίκηση δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για ό,τι έγινε. Επίσης, η διοίκηση ποδοσφαίρου, με έκπληξη ακούει ραδιοφωνικούς παραγωγούς και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη, να κανονίζουν πληρωμές παικτών από εκπομπές! Η διαχείριση των εισπράξεων των εντός έδρας παιχνιδιών της ομάδας μας, γίνεται από την διοίκηση η οποία έχει ορίσει υπεύθυνο τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη, και δεν θα ανεχτεί καμία παρέμβαση στο έργο της. Τέλος, να θυμίσουμε ότι όταν ο κ. Τζήμας και οι συνεργάτες του, ανέλαβαν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος το καλοκαίρι, το γήπεδο Π. Μαγουλάς είχε κομμένη ακόμα και την παροχή νερού! Με προσωπικές ενέργειες και χρήματα του κ. Τζήμα και με μία οφειλή ύψους 2.350 ευρώ, το νερό επανασυνδέθηκε, μπαίνοντας το ποσό σε ρύθμιση. Η οφειλή όμως παραμένει και δεν είναι δική μας».

Αναφορικά με το θέμα της ηλεκτροδότησης του Π. Μαγουλάς τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέλιος Κολόζος, αναφέροντας στο Βόλος 986 και στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου. Όσον αφορά το θέμα της ΔΕΗ σχολίασε πως ήταν σκοπός του Δ.Σ. να κοπεί το ρεύμα, έτσι ώστε κάποιοι να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

Για τις εκλογές: «Αν καθαρίσουμε το μητρώο στην Γ.Σ. (σ.σ. 29/3) δε θα ψηφίσουν όσοι έχουν να πληρώσουν για μεγάλο διάστημα. Είναι απόφαση που θα πάρει η Γ.Σ. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δε θα πάρουμε απόφαση να γραφτούν νέα μέλη τώρα, για να ψηφίσουν στις εκλογές. Να κάνουμε πάλι όσα κάναμε -και έχω τύψεις και εγώ γι’ αυτό, γιατί ήμουν μέλος- να αναποδογυρίσουμε τραπέζια και να βγάλουμε πρόεδρο στις 4 η ώρα το πρωί και ν’ αλλάξουμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη; Υπάρχει εκλογικό σώμα, που θα ψηφίσει. Έχουμε γύρω στα 200 μέλη ενεργοποιημένα. Αυτό που πάθαμε να εγγράφονται μέλη έξω από το γήπεδο και να ψηφίζουν δε θα ξαναγίνει».

Για το θέμα της ΔΕΗ: «Το θέμα ήταν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν το χρέος κι αυτοί που δεν πληρώνουν αυτό που τους αναλογεί, γιατί έχει ξεφύγει το ποσό. Εμείς το θέλαμε να κοπεί το ρεύμα και δεν ντρέπομαι που το λέω. Πρέπει μερικοί άνθρωποι ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι είχαν μάθει να έχουν ανοικτές όλες τις συσκευές χειμώνα καλοκαίρι και να μην τις σβήνουν. Έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το πράγμα. Περιμένουμε να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Από πέρσι η οφειλή είναι γύρω στα 4.000 ευρώ και φέτος γύρω στα 7.500 ευρώ, ενώ το συνολικό χρέος είναι περίπου 13.000. Τα περσινά χρήματα είναι έτοιμα. Έπρεπε να γίνει ένα ταρακούνημα, για να βάλουν κάποιοι τα χρήματα».

Για τα ψηφοδέλτια: «Για μένα όσοι κατέβουν υποψήφιοι πρέπει να το κάνουν με ένα ψηφοδέλτιο. Αν υπάρχει διαφορετικό ψηφοδέλτιο, ας αποφασίσει ο κόσμος. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το καταστατικό αναφέρει ότι μπορούν να υπάρχουν και δύο ψηφοδέλτια. Το σωστό όμως κατά την άποψή μου είναι να κατέβουν όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο και να κριθούν από τα μέλη. Τα δύο ψηφοδέλτια θα είναι διχαστικά, γιατί είναι κρίμα να μην ενωθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Καλό είναι να υπάρχουν εύρωστοι άνθρωποι, αλλά θα πρέπει, όταν ο σύλλογος είναι στα δύσκολα να μένουν εκεί, κι όχι να είναι μόνο στις επιτυχίες και έπειτα να φεύγουν και να τα παρατάνε. Εγώ μπορεί να μην έχω τα χρήματα κάποιων ανθρώπων, αλλά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τη Νίκη έχω βάλει πολύ περισσότερα χρήματα. Όμως τα τμήματα δε διοικούνται μόνο με χρήματα. Εγώ ως έφορος πρέπει να δίνω παντού το παρών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου