ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόψανε το ρεύμα στο «Π. Μαγουλάς»

κόψανε-το-ρεύμα-στο-π-μαγουλάς-532614

Χωρίς ρεύμα από χθες το πρωί βρίσκεται το γήπεδο «Π. Μαγουλάς», λόγω οφειλών που αγγίζουν περί τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί όπου πέρα από τους χώρους που χρησιμοποιούνται από το τμήμα ποδοσφαίρου και τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στεγάζονται και τα γραφεία του συνδέσμου του Blue Club, όπως και το ραδιόφωνο του Blue Star.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτσης, με παρέμβαση του στον Blue Heart ανέφερε πως το ζήτημα αναμένεται να λυθεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι, και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθεί σήμερα το πρωί στη ΔΕΗ, αναφέροντας:

«Τον Απρίλιο που ανέλαβα εγώ ως πρόεδρος, το χρέος του ρεύματος ήταν κοντά στις 5.500 ευρώ. Την 1η Απριλίου έγινε ένας διακανονισμός με δόση 159 ευρώ το μήνα. Τα οποία ήταν χωρισμένα σε τρία ακίνητα. Της Ερασιτεχνικής, του Blue Club και του Blue Star. Αυτό τηρήθηκε για ένα τρίμηνο και μετά έδινε μόνο η Ερασιτεχνική. Το Blue Club έχει βάλει ένα όργανο με δικά του έξοδα, έτσι ώστε να ελέγχουν το ρεύμα που καίει, αλλά φτάσαμε σε σημείο τα 159 να τα δίνουμε εμείς (σ.σ. Ερασιτεχνική).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση, να έρχονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, και από τη στιγμή που χάθηκε η ρύθμιση όλο το ποσό πηγαίνει στον τρέχοντα λογαριασμό. Γι’ αυτό και το ποσό έγινε υπέρογκο. Αιτία μεγάλη της κατανάλωσης είναι το πλυντήριο και το στεγνωτήριο των χώρων του ποδοσφαίρου.

Αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί θα είμαι στη ΔΕΗ και θα πάω στο διευθυντή, γιατί ζήτησε κάποια χαρτιά, το καταστατικό και τη σφραγίδα και εμένα προσωπικά, και θεωρώ πως αύριο το ρεύμα θα συνδεθεί. Το Blue Club έχει ήδη δραστηριοποιηθεί, έχει μιλήσει και με το Blue Star ο κ. Κολόζος και από εκεί και πέρα έχω μιλήσει και με τον κ. Βούλγαρη, ενώ γνώστης είναι και ο κ. Τζήμας. Θεωρώ λοιπόν ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι το θέμα θα έχει λυθεί».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Ξάνθης, τονίζοντας πως η επιστροφή Πάτση στη Νίκη Βόλου θα μπορούσε να έχει τελειώσει τέτοια ζητήματα, μιας και αυτά τα ποσά δεν είναι δύσκολο να αποπληρωθούν από τον ίδιο, ενώ σχολίασε πως δεν είχε γνώση για τις οφειλές στη ΔΕΗ. Όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής επανέλαβε πως δεν αποκλείεται να είναι εκ νέου υποψήφιος, εφόσον γίνει ο «γάμος» με τον Ανδρέα Πάτση.

Παντζιαράς: «Αν ήμουν φίλαθλος

της Νίκης θα τη χειροκροτούσα»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Τηλυκράτη, Ανδρέα Παντζιαρά, χαρακτηρίζοντας τη Νίκη ως την… πρωταθλήτρια της κατηγορίας, αναλογιζόμενος τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που περνά, ενώ σχολίασε πως εάν ήταν φίλαθλός της θα περίμενε την αποστολή για να τη χειροκροτήσει μετά την ήττα στη Λευκάδα από την ομάδα του με 1-0 την περασμένη Κυριακή: Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να αναφερθώ στην ομάδα της Νίκης Βόλου που για εμένα είναι πρωταθλήτρια στην κατηγορία, γιατί αν αναλογιστεί κανείς τι προβλήματα έχουν αυτά τα παιδιά… για εμένα είναι πολύ λυπηρό προπονητής Γ’ Εθνικής όπως είναι ο συνάδελφός μου να κάνει αυτός το ζέσταμα της ομάδας. Σε μια ομάδα που λέγεται Νίκη Βόλου τα παιδιά να έχουν άπειρα προβλήματα, που μας εκμυστηρεύτηκαν πριν αρχίσει το παιχνίδι αλλά και ακόμα τώρα στο τέλος.

Αν ήμουν φίλαθλος αυτής της ομάδας, στις έντεκα με δώδεκα που θα έφτανε η ομάδα στον Βόλο θα πήγαινα να τους υποδεχτώ και να τους χειροκροτήσω. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Οι άλλες ομάδες έχουν λυμένα όλα αυτά τα προβλήματα. Αν η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε καθαρό μυαλό και ήταν σκεπτόμενη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι θα βλέπατε πολύ διαφορετικά πράγματα, και για άλλη μια φορά θα πω πως τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στα δικά μας τα παιδιά για την πάρα πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική».

Σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις του κ. Παντζιαρά, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. των κυανόλευκων Θ. Τζήμας, σχολιάζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑRΑ:

«Ο κ. Παντζιαράς έκανε κάποιες δηλώσεις για αδυναμίες της ομάδας μας. Αλλά εγώ επειδή είμαι καθαρός, τίμιος και ειλικρινής θα πω, αν θα ξαναπαίξει ο Τηλυκράτης με τον Καραϊσκάκη για να λύσει και υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας του… Γιατί αυτοί έτσι τα λύνουν τα προβλήματα. Δεν τα λύνουν αντρίκια όπως τα λύνουμε εμείς και ο Ολυμπιακός με τον κόσμο. Να τα λέμε όλα. Να μην πιάνει τη Νίκη Βόλου στο στόμα του γιατί ξέρουμε πως λύνονται προβλήματα ομάδων.

Κινδυνεύουμε από τον Καραϊσκάκη, κινδυνεύουμε από την Πύδνα. Εμείς δεν θα πάμε με κλειστά μάτια στον Καραϊσκάκη. Δεν είναι διαιτησίες αυτές, δυστυχώς. Έχουμε μπλέξει. Βλέπω ότι χάνουμε τα χρήματά μας και ακούμε και λόγια. Του Ολυμπιακού ήταν πεναλτάρα, όπως κι εμείς δικαιούμασταν ένα πέναλτι. Ήμασταν καταιγιστικοί στο 2ο ημίχρονο. Τα παιδιά ήταν εκεί από το Σάββατο, κάναμε υπερπροσπάθειες να είμαστε εκεί με τρία γεύματα. Ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα θα λύναμε και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα αλλά μην μας υποδεικνύουν πώς κρατάς μία ομάδα στη Γ’ Εθνική. Τον δρόμο που ξέρουν οι κύριοι αυτοί τον ξέρουμε καλύτερα εμείς. Δεν μπορείς να ηγείσαι του Ολυμπιακού και της Νίκης και να πέφτεις σε τέτοιες παγίδες.

Λυπάμαι, κάτι πρέπει να κάνουμε. Το λέω ξεκάθαρα πως αν δεν κερδίσεις Καραϊσκάκη και Πύδνα πρωτάθλημα δεν παίρνεις» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο κ. Παντζιαράς ξέρει να λύνει τα προβλήματα αλλιώς. Εγώ βγαίνω δημόσια και το λέω. Ας κοιτάξει να κάνει κανένα παιχνίδι ακόμη με τον Καραϊσκάκη. Δεν ξέρω. Εγώ λόγια ακούω. Όπως τα λύνουν τα προβλήματα οι ομάδες. Σκυλιάζουν οι ομάδες να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, τη Νίκη και κάπου αλλού είναι καλύτερες οι άλλες ομάδες και κάπου τους αδίκησε ο διαιτητής. Είδαμε και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα πως πήρε το “Χ” μέσα στον Τηλυκράτη. Βλέπω ότι μπροστά μας θα έχουμε πολύ δύσκολες διαιτησίες. Το μυρίζομαι, το διαισθάνομαι. Όταν παίζεις μπροστά σε 5.000 κόσμο στον Ολυμπιακό ή όταν παίζεις στο γήπεδό μας και αδικούμαστε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Όλοι καταλαβαίνουμε και κανείς δεν μιλάει. Υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες και δεν υπάρχουν προσεγμένες διαιτησίες».

Κορέτα: «Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια»

Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου Γιάννης Κορέτα μίλησε για το σερί που… έσπασε στη Λευκάδα. Την πρώτη ήττα μετά από επτά παιχνίδια γνώρισε την Κυριακή η Νίκη Βόλου, χάνοντας με 1-0 από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα για την 22η αγωνιστική. Ο Γιάννης Κορέτα, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον αγώνα, λέγοντας πως η ομάδα του θα συνεχίσει έχοντας ψηλά το κεφάλι. Αναλυτικά: «Μέχρι στιγμής είχαμε κάνει ένα καλό σερί. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλαμε να το κερδίσουμε. Τα δώσαμε όλα. Από εκεί και πέρα δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ που μας έκοψε τα φτερά. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να κάνουμε οτιδήποτε για να πάρουμε έστω την ισοπαλία, αλλά δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να συνεχίσουμε. Ψηλά το κεφάλι, δουλειά, δουλειά, συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια, και όπου πάμε».

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα για τον ερχόμενο αγώνα με την Πύδνα Κίτρους απευθύνει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης», αναφέροντας σε ανακοίνωση του: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας μας -και μόνο σ’ αυτούς- για την προσπάθεια που κάνουν στο Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους για να σας χειροκροτήσουμε, γιατί το αξίζετε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου