ΤΟΠΙΚΟ

Προελαύνει ο ΓΣ Αλμυρού, αυξάνοντας τη διαφορά

προελαύνει-ο-γσ-αλμυρού-αυξάνοντας-τη-533964

Στο +10 από το δεύτερο Πύρασο και στο +11 από τον τρίτο πλέον Διαγόρα βρίσκεται ο ΓΣ Αλμυρού μετά και το πέρας της 20ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, με τον Κυπελλούχο της ΕΠΣΘ να οδεύει προς το νταμπλ, περνώντας με νίκη 0-3 και από τα Κανάλια, ενώ δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω κακής κατάστασης των αγωνιστικών χώρων σε Σούρπη και Βασδέκειο. Επίσης, αναβολή είχαμε και στο παιχνίδι Σαρακηνός-Παγασητικός για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας του ΕΑΚ. Αναλυτικά:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αγία Παρασκευή-Αρης Μελισσατίκων 2-0

Σκόρερ: (21’ Καραγιάννης, 32’ Μπόλης)

Ακόμη μία βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, επικρατώντας και του Αρη Μελισσατίκων, μία εβδομάδα μετά το διπλό επί του Παγασητικού. Η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων, στην κοινή τους έδρα και στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, όπου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη στα χέρια της, παρά την πίεση που άσκησαν οι κιτρινόμαυροι. Το σκορ άνοιξε ο Καραγιάννης στο 21ο λεπτό, όταν μετά από λάθος έξοδο του Κουρίτα, ο πορτιέρο του Άρεως έχασε την μπάλα από τα χέρια του και αυτή βρήκε πάνω στον επιθετικό της Αγίας Παρασκευής για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα. Μετά από 11 λεπτά οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην επίτευξη και του 2-0, όταν από κάθετη πάσα του Καραγιάννη, ο Μπόλης βρέθηκε σε θέση βολής και με διαγώνιο σουτ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Μετά τη σέντρα, ο Αρης κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 35’, αλλά ο Γκίνης απέναντι από τον Τσιτσιρίγκο δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στην επανάληψη ο Αρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ, με τα σουτ των Γκίνη, και Τσίρου να μην βρίσκουν στόχο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίγκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγλιφής, Αγραφιώτης (72’ Σιγάλας), Μπόλης, Καρακώστας, Καραγιάννης, Κόφφας (76’ Μαρμαρινός), Γιάτσος.

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Σιαμέτης (72’ Δημόπουλος), Γκοντζόπουλος (46’ Πετρόπουλος), Τσίρος, Γούτσιος, Γκίνης, Νούσιας, Γκάγκας, Θεοδοσιάδης, Μερμίγγης (80’ Θεοδώρου), Τσιαντής.

Πύρασος-Διαγόρας 1-0

Σκόρερ: (44’ Κοτζαθανάσης)

Με ένα τρομερό τέρμα του Νίκου Κοτζαθανάση, ο Πύρασος κατέκτησε το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής απέναντι στο Διαγόρα και ξαναπάτησε στη 2η θέση, όπου βρίσκεται στο +1 από την ομάδα του Στεφανοβικείου. Ο αμυντικός μέσος των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 44ο λεπτό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ του Γάρου από πλάγια θέση ψηλά άουτ στο 9’, ενώ φάουλ του Κοτζαθανάση απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας (12’), σουτ του Σφάκα εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ (29’). Σέντρα του Γιοβάνη ανέκοψε αμυντικός προ του Σιώμου (40’), κεφαλιά-πάσα του Σιώμου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Σφάκας που από καλή θέση, σούταρε ψηλά άουτ (62’). Επίσης, ο Σφάκας μόνος στη μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση με σουτ, χάνοντας το κοντρόλ στο 73’.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας, Κόκκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης (81’ Φούκης), Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος (66’ Πάσχος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (80’ Καρατζιώλης), Γάρος (46’ Μαυρίδης), Καλλιακούδας, Χρ. Γκάμπας.

Πρωτεσίλαος-Θησέας 1-4

Σκόρερ: (42’ Μιχόπουλος – 13’ Βουρδάκης, 23’ Ισά, 65’ Γκουγκούδης, 78’ Βουρδάκης)

Ευρεία νίκη με 1-4 πήρε ο Θησέας Αγριάς κόντρα στον Πρωτεσίλαο στο γήπεδο του Πτελεού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με πλασέ του Βουρδάκη ύστερα από πάσα του Ισά και πέτυχαν και το 0-2 δέκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Ισά σκόραρε με απ’ ευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο γάμα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 42’ με κεφαλιά του Μιχόπουλου έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλου, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αφού η ομάδα της Αγριάς πέτυχε ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη. Ετσι στο 65’ ο Γκουγκούδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Βουρδάκη και στο 78’ ήρθε και το 1-4 με τον Γκουγκούδη να βρίσκει τον Βουρδάκη, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Για την ομάδα του Πρωτεσίλαου δοκάρι είχε ο Βούλγαρης.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Τίτας, Τσόγκας, Λάμπος (46’ Μαλλιαρός), Σαμουρδάνης (63’ Λεϊμονής), Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος (75’ Σ. Χασιώτης), Γ. Αραπίτσας, Μαρικλέν, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αλ. Αραπίτσας.

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Στούκας, Ακριβούσης, Αναστασίου, Μοράλες, Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος, Βουρδάκης, Γιαννουλάς (74’ Μάστορας), Βλάχος, Γκουγκούδης (81’ Μουσαλάρι), Ισά (84’ Ζάγκας).

Απόλλων-ΓΣ Αλμυρού 0-3

Σκόρερ: (18’ Κωτσιαρίδης, 70’ Αραμπατζής, 90’ Κρανάς)

Νικηφόρα συνέχισε τη μοναχική του πορεία στην κορυφή ο ΓΣ Αλμυρού, περνώντας νικηφόρα και από το γήπεδο των Καναλίων, όπου επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα. Για τους Αλμυριώτες το σκορ άνοιξε στο 18’ με τον Κωτσιαρίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από σουτ του Αραμπατζή και πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας νέες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ απέναντι στον Μουράβα δεν τα κατάφεραν, μέχρι και το 70’ με τον

Αραμπατζή να πετυχαίνει το 0-2 έπειτα από ασίστ του Κοντοβά. Το τελικό 0-3 σημείωσε ο Κρανάς στο 90’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Κοντοβά και Βούλγαρη με ασίστ του τελευταίου. Για τους γηπεδούχους, σέντρα-σουτ του Λαρίση στο 10’ σέντρα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ ο Ρακής δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετ-α-τετ στο 25’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: (Ρέππος) Μουράβας, Κουζιώκας (46’ λ.τρ. Μάρκου), Κατσικαδάμος, Πάντσιος, Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Μπάρδας, Γιαννακούρας (68’ λ.τρ. Γεωργουλάκος), Τσιουρής, Ρακής (80’ Καλαμίδας).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Σταμέλος, Κρανάς, Τσιάτσιος (60’ Καψιώτης), Κόκκας (46’ Παυλίδης), Κυριάκος, Ακασού, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος (75’ Δημουλάς), Αραμπατζής, Βούλγαρης, Κοντοβάς.

Σαρακηνός-Παγασητικός (αναβολή)

Αίας-Ακρόπολη (αναβολή)

Ηρακλής-Σκιάθος (αναβολή)

Σκόπελος-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ Κατηγορία

1. Γ.Σ. Αλμυρού 57

2. Πύρασος 47

3. Διαγόρας 46

4. Σαρακηνός* 35

5. Άρης Μ. 34

6. Πρωτεσίλαος 31

7. Ακρόπολη** 25

8. Αίας Σούρπης* 25

9. Παγασητικός* 20

10. Ηρακλής* (-2) 20

11. Σκόπελος 20

12. Θησέας 20

13. Αγ. Παρασκευή 17

14. Σκιάθος** 15

15. Απόλλων Καν. 11

16. Α.Ε. Διμηνίου -6

**Δύο ματς λιγότερα

*Ενα ματς λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ

Α’ Κατηγορία (21η)

Θησέας-Αγία Παρασκευή

Άρης Μελ.-Σαρακηνός

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος

Διαγόρας-Αίας Σούρπης

Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος

Ηρακλής-Απόλλων Καναλίων

Παγασητικός-Σκόπελος

ΑΕ Διμηνίου-Ακρόπολη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου