ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή σε ήρεμα νερά… με Τηλυκράτη

επιστροφή-σε-ήρεμα-νερά-με-τηλυκράτη-673727

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την τρικυμία και όσα ακολούθησαν με την ισοπαλία απέναντι στην ουραγό ομάδα της Ιστιαίας, η Νίκη Βόλου χρειάζεται την επιστροφή σε ήρεμα νερά, απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή.

Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί κι’ αυτό γιατί οι παίκτες του Αντρέα Παντζιαρά έχουν αποδειχθεί σκληρά καρύδια, κερδίζοντας με 2-0 το Διαγόρα Σεβαστής, τον οποίο και γκρέμισαν από την κορυφή της βαθμολογίας την περασμένη Κυριακή, εκεί που συγκατοικούσε με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην Πορταριά η προπόνηση

Στο γήπεδο της Πορταριάς προπονήθηκε χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, μιας και στο Π. Μαγουλάς συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες του χλοοτάπητα. Οι κυανόλευκοι, που επέστρεψαν στις προπονήσεις από την Τρίτη, προπονήθηκαν και χθες υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του, ωστόσο το παρών δεν έδωσαν οι Γιώργος Νικλητσιώτης (πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο), Κώστας Ζενούνης (πήρε άδεια για να μεταβεί για προσωπικούς του λόγους στην Αλβανία ) και Βαλάντης Κόκκας (στρατευμένος). Αξίζει να σημειωθεί πως για προσωπικούς του λόγους, αντιμετωπίζοντας οικογενειακό πρόβλημα, απουσιάζει ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα επιστρέψει στην ομάδα. Για σήμερα Πέμπτη (27/10) είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 2.30 μ.μ.

Ο Βρέσκας διαιτητής

Ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και Χρήστο Νάκα από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Π. Μαγουλάς. Ο ρέφερι από τη Βέροια δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης Βόλου και στο φετινό πρωτάθλημα έχει σφυρίξει δύο αγώνες της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στην ήττα του Ρήγα Φεραίου από το Διαγόρα Σεβαστής και το διπλό του Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Τα εισιτήρια με Τηλυκράτη

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Τηλυκράτη (30/10, 15:00) γνωστοποίησε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή (30/10) στις 15:00 στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

  • Γενική είσοδος 10 ευρώ.
  • Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
  • Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
  • Ανεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.
  • Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.
  • Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
  • Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.
  • Από τις 10π.μ. της Κυριακής, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.
  • Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 1.30μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου στις 1.45μ.μ.

Στις Ακαδημίες ο Παρασκευαΐδης

Την προσθήκη του εμπειρότατου ποδοσφαιριστή Γιώργου Παρασκευαΐδη στις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε χθες η Δ.Ε. των κυανόλευκων, με τον 34χρονο αμυντικό να αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του τεχνικού τιμ. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Γιώργο Παρασκευαΐδη και στις ποδοσφαιρικές της ακαδημίες! Ο κ. Παρασκευαΐδης, θα αναλάβει να μάθει τα μυστικά της μπάλας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας (τμήμα 2007/08) ως προπονητής τους.

Τον καλωσορίζουμε και στον νευραλγικό χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας».

Κυανόλευκες ευχές

Μέρα ευχών ήταν η χθεσινή για την κυανόλευκη οικογένεια, με τους Δημήτρηδες να έχουν την τιμητική τους. Συγκεκριμένα: «Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, εύχονται ολόψυχα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Δημολιό. Επίσης Χρόνια Πολλά στον προπονητή της ομάδας Νέων Δημήτρη Βαταμίδη και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Δαμάσκο, όπως και στον προπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Παρισάκη. Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, εύχονται Χρόνια Πολλά και στον υπεύθυνο του γραφείο Τύπου της ομάδας μας κ. Ακη – Δημήτρη Μπούκλα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου