ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα αρχή με Μπίλη

νέα-αρχή-με-μπίλη-549343

Επιστρέφει και πάλι στον κυανόλευκο πάγκο μετά τη σεζόν 2012-13

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπίλη βρήκαν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, τον εκλεκτό προπονητή, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 47χρονο τεχνικό να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, μιας και την περίοδο 2012-13 είχε διατελέσει βοηθός του Στέλιου Μανωλά στο πρωτάθλημα της FootballLeague από την 8η έως και την 23η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν με τον Λεωνίδα Μπίλη και η ανακοίνωση της συνεργασίας αναμένονταν μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, ωστόσο επειδή οι κινήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοιχτά – να κλείνουν ένα – ένα- οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν χθες το απόγευμα τη σύναψη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον νέο προπονητή να έχει πλέον δύσκολο έργο στην «αναγέννηση» του συλλόγου.

Αναμφίβολα η δουλειά του Λεωνίδα Μπίλη πριν από τρία χρόνια μόνο απαρατήρητη δεν είχε περάσει και το όνομά του φιγουράριζε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, έστω κι αν σενάρια ήθελαν άλλους… «εκλεκτούς» για τη θέση του πρώτου τεχνικού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 47χρονο τεχνικό αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. Ο 47χρονος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα της ΝΙΚΗΣ, κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει αρκετές φορές με άλλους συλλόγους. Εχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό. Εχει στεφθεί πρωταθλητής με τις ομάδες του Πιερικού, των Γιαννιτσών και του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει πετύχει ανόδους στη Β’ Εθνική με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εχει αρκετές επιτυχίες με συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Στο παρελθόν εργάστηκε και πάλι στην ομάδα μας ως βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Football league.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFApro. O κ. Μπίλης αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

Ο Λεωνίδας Μπίλης αποτέλεσε τον βοηθό και τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιου Μανωλά την περίοδο 2012-13 στη Νίκη Βόλου, έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 21 Φεβρουαρίου του 1968. Πριν έρθει για πρώτη φορά στη Νίκη Βόλου ήταν στον πάγκο του Βατανιακού, όπου συνυπήρξε με τον Χρήστο Τζιώρα και στη συνέχεια εισηγήθηκε για την απόκτησή του από τους κυανόλευκους. Τη σεζόν που πέρασε ήταν προπονητής στον Αλμωπό Αριδαίας, στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Πέλλας, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μανωλά μάλιστα ο Λεωνίδας Μπίλης ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή του συλλόγου, στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Σημειώνεται πως μεσοβδόμαδα η Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Θάνου Θεοδώρου στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου και πλέον ο σχεδιασμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με τις επόμενες ανακοινώσεις να βρίσκονται προ των πυλών.

Το πρόγραμμα των «μικρών»

Συνέχεια στη δράση δίνεται σήμερα για τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου και το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΘ, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και φιλικό παιχνίδι στο Διμήνι ανάμεσα στην ΑΕ Διμηνίου και την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Ετσι ο προπονητής Κώστας Μπράτσος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει εκ νέου τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών, λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Θησέα Αγριάς, η οποία τελείωσε με σκορ 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα, Σάββατο 25/4

10.30π.μ. (Βοηθητικό Π. Μαγουλάς)

Γεν. 2004 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

12μ. (Βοηθητικό Π. Μαγουλάς)

Γεν. 2003 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

10.30π.μ. (Π. Μαγουλάς)

Γεν. 2000 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

12μ. (Π. Μαγουλάς)

Γεν. 2001 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΛΜΥΡΟΣ.

5μ.μ. (Γηπ. Διμηνίου)

ΑΕ Διμηνίου – Νίκη Βόλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου