ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή αποφάσεων και εξελίξεων

σε-αναμονή-αποφάσεων-και-εξελίξεων-558742

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις

Στάσιμα παραμένουν τα πράγματα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, αφού παρά τις όποιες συζητήσεις και ανεπίσημες αναφορές, μέχρι σήμερα τίποτα δεν φαίνεται να είναι ανακοινώσιμο και κατά συνέπεια υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου να εκλέχθηκε από τα μέλη του συλλόγου πριν από λίγες ημέρες, όμως η Επιτροπή ποδοσφαίρου είναι εκείνη που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον του συλλόγου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως μέχρι εκείνη την ημέρα θα πρέπει να υπάρχει έτοιμο έδαφος και οι κυανόλευκοι να περάσουν στη νέα εποχή δίχως να έχουν να αντιμετωπίσουν νέες περιπέτειες και σκοπέλους…

Το επόμενο 20ήμερο πάντως κρίνεται αρκετά σημαντικό, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, μιας και αναμένεται να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις πάνω σε όλα τα επίπεδα, που έχουν να κάνουν με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του συλλόγου.

Αναμφίβολα, πρώτιστα θα πρέπει να λυθεί το θέμα της νέας έδρας των κυανόλευκων, με το Πανθεσσαλικό Στάδιο να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός βάσει του ενοικίου που απαιτείται, ενώ το «Παντελής Μαγουλάς» θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα και να αποτελέσει μία καυτή έδρα, πληρώντας όμως και τις κατάλληλες προϋποθέσεις, προκειμένου να πάρει την άδεια από την Περιφέρεια.

Οι μελέτες για την ανακατασκευή της «Κλούβας» υπάρχουν, όμως ερωτηματικό είναι αν και πότε θα εξασφαλιστούν τα απαραίτητα χρήματα, ώστε να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα, προκειμένου μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να ανοίξει τις πόρτες της για τις ανάγκες του συλλόγου.

Αύριο με Θησέα στην Αγριά

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, μετά το φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Μαγνησιακό, όπου οι μικροί της Νίκης Βόλου παρουσίασαν δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, η συνέχεια δίνεται και πάλι αύριο με ένα ακόμη φιλικό αγώνα για τον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος θα δει εκ νέου τους παίκτες του, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει 4.30 μ.μ. με την ανακοίνωση της Επιτροπής να αναφέρει: «Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Π. Μαγουλάς το Σάββατο το απόγευμα, η ομάδα Νέων του Συλλόγου ηττήθηκε από τον Μαγνησιακό με σκορ 6-1, πληρώνοντας τη νωχελική εμφάνιση του β’ ημιχρόνου. Στο α’ ημίχρονο το σκορ ήταν 2-1 και η ομάδα είχε καλή απόδοση. Οι αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο και η υποτονικότητα των ποδοσφαιριστών είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρει το σκορ μεγάλη έκταση. Νέο φιλικό για την ομάδα αύριο Τετάρτη 22/04/2015 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Αγριάς με αντίπαλο τον τοπικό Θησέα».

Συγχαρητήρια σε ΓΣΑ και ΑΕ Διμηνίου

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου απευθύνει συγχαρητήρια στις δύο ομάδες της ΕΠΣΘ, που έφτασαν μέχρι και τον τελικό, όπου θριαμβευτής στους διπλούς αγώνες μπαράζ ήταν ο ΓΣ Αλμυρού: Αναλυτικά: «Η Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου συγχαίρει τον Πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας Γ.Σ. Αλμυρού για την κατάκτηση του επίζηλου τίτλου. Εύχεται στον ιστορικό σύλλογο καλή επιτυχία στη διαδικασία των playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Συγχαρητήρια ανήκουν και στην ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου για την εξαιρετική παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια στον όμιλο που αγωνίστηκε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου