ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγωνία για τη συνέχεια στη Νίκη Βόλου

αγωνία-για-τη-συνέχεια-στη-νίκη-βόλου-561347

Με αγωνία περιμένουν τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από το στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, οι φίλαθλοι του συλλόγου, με τις επαφές των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος να τρέχουν, δίχως, ωστόσο, να υπάρχει μέχρι και σήμερα κάποια τελική απόφαση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί μέχρι και το Σεπτέμβριο το χρονικό περιθώριο να μοιάζει αρκετό, προκειμένου να χτιστεί η ομάδα της νέας περιόδου, που θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως δεν είναι λίγες οι φωνές που ακούγονται και εκφράζουν ανησυχία αναφορικά με το μέλλον των κυανόλευκων.

Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και ποδοσφαιρικό τμήμα, φαντάζουν μέχρι σήμερα να είναι δύο ξεχωριστά κομμάτια, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις από κοινού, με νούμερο ένα ζήτημα να αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο σύλλογος.

Μέχρι σήμερα, σχετικά με το «Παντελής Μαγουλάς», υπάρχουν μόνο σχέδια επί χάρτου ή ακόμη και στα λόγια, αναφορικά με τις επεμβάσεις ανάπλασης που κρίνονται απαραίτητες, προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να πάρει την άδεια από την Περιφέρεια, αλλά και η «Κλούβα» να είναι λειτουργική για τους φιλάθλους και όχι μόνο.

Η εύρεση των χρημάτων είναι αναμφίβολα ο μεγάλος βραχνάς… για την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, μιας και ακόμη αν υπάρχει χρηματοδότηση ή δοθεί δάνειο σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η περίπτωση του Πανθεσσαλικού Σταδίου φαντάζει ως απλησίαστη οικονομικά και για τους παραπάνω λόγους έχει ακουστεί ακόμη και η «μετακόμιση» της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο είχε φιλοξενήσει και πάλι αγώνες των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όταν στο «Παντελής Μαγουλάς» γίνονταν εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Κεφάλαιο προπονητής

Ενα από τα ζητήματα που αναμένεται να έχουν κλείσει μέχρι και τα μέσα του Μαΐου είναι και αυτό του προπονητή. Πρόθεση των ιθυνόντων είναι να αποκτηθεί ένας προπονητής που θα έχει όρεξη για δουλειά και να είναι φιλόδοξος, ενώ μέχρι σήμερα όποια ονόματα έχουν ακουστεί έχουν διαψευστεί ανεπίσημα. Η επιλογή του προπονητή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη Νίκη της νέας περιόδου και γι’ αυτό το λόγο αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση. Μετά την επιλογή του προπονητή θα ακολουθήσει και η στελέχωση του υπόλοιπου ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους κυανόλευκους να βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διαθέτουν ταλέντα από τα σπλάχνα τους, που με την κατάλληλη δουλειά και υπομονή μπορούν να αποδειχθούν «λίρα εκατό» στο μέλλον.

Μπάσκετ: Συμφωνία με Μαύρο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων και η οποία συνεχίζει:

«Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής επί σειρά ετών, Ανδρέας Μαύρος, στον οποίο προτάθηκε η θέση του ειδικού συμβούλου, πρόταση η οποία έγινε δεκτή.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του τμήματος και γεμάτοι αισιοδοξία, ξεκινάμε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, εστιάζοντας το ενδιαφέρον στη στελέχωση των ακαδημιών μας.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της, μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε και θα ανακοινωθούν τα πρόσωπα που την αποτελούν, δηλώνει τη στήριξη της στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ και εκφράζει την αισιοδοξία της, ότι η Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες.

Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε, ότι σύσσωμο το νέο συμβούλιο θα ακολουθήσει την ομάδα στα δύο εκτός έδρας εναπομείναντα παιχνίδια και το ίδιο καλούμε να πράξει και ο υπέροχος κόσμος της ομάδας μας, αφού αυτός ήταν και ο ΜVP της ομάδας στη μέχρι τώρα πορεία.

Επιπρόσθετα, η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα καλέσει σε συνάντηση τους γονείς των παιδιών, τα οποία συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, ώστε να ενημερώσουμε για το τι σχεδιάζουμε για τη νέα χρονιά, στον τομέα των ακαδημιών. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση, η οποία θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τη συνάντηση ενημέρωσης προς τους γονείς. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου