ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζουν στροφές οι μικροί…

ανεβάζουν-στροφές-οι-μικροί-567151

Νέο φιλικό το Σάββατο το απόγευμα με αντίπαλο τον Μαγνησιακό

Τη σκληρή δουλειά συνεχίζουν σε καθημερινή βάση οι μικροί της Νίκης Βόλου, περιμένοντας μέχρι την τελική αξιολόγηση, οπότε και θα ξεκινήσει ο καταρτισμός της ομάδας της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου να ασχολείται τελευταία με τα του ΙΚΑ και τα πρόστιμα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζουν ωστόσο να δουλεύουν πάνω στην επόμενη μέρα και στο πως θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Ακαδημίες τους και τα παιδιά που έρχονται από πίσω.

Με συνεχόμενα φιλικά και συμμετοχές σε ποδοσφαιρικά τουρνουά οι ομάδες Νέων και Παίδων ανεβάζουν στροφές με τους μικρούς να διψάνε… για μπάλα αποδεικνύοντάς το σε κάθε ευκαιρία. Το μέλλον της Νίκης Βόλου βρίσκεται στους νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες της σεζόν που φεύγει παρέμειναν πιστοί στην αγαπημένη τους ομάδα και πλέον περιμένουν την ευκαιρία να ανέβουν σκαλί.

Παράλληλα μετά το τέλος των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ και αφού τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, τσέκαραν από κοντά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, δεν αποκλείεται να υπάρξει μέχρι τα τέλη του μήνα, μία λίστα ποδοσφαιριστών που θα περάσουν από περαιτέρω έλεγχο…

Αλλωστε στην αναγέννησή της η Νίκη θα πρέπει να στηριχτεί και στο ντόπιο στοιχείο, προκειμένου η νέα προσπάθεια να αγκαλιαστεί από όλους.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων Κώστας Μπράτσος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση τις τελευταίες ημέρες να βλέπει ακόμη περισσότερους παίκτες στην προπόνηση, μιας και έχουν επιστρέψει από την Κ20 της Νίκης Βόλου, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League. Συγκεκριμένα ο Χάρης Ράπτης που είχε «μετακομίσει» στην ομάδα της Σκιάθου, ο Χρήστος Μπλούχος που είχε δοθεί δανεικός στο Ρήγα Φεραίο, ο Βασίλης Ζαρίφης που αγωνίζονταν μέχρι και φέτος στον ΑΣ Δημητριάς τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Ντίνος Βουρδάκης που έπαιζε φέτος στον Ηρακλή, έχουν ντυθεί άτυπα και πάλι στα κυανόλευκα…

Από κει και πέρα ένα από τα ζητήματα που απασχολεί και θα απασχολήσει ακόμη εντονότερα μέσα στις επόμενες ημέρες την Επιτροπή είναι το ποιος θα αναλάβει να καθίσει στον πάγκο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι σήμερα αρκετοί είναι εκείνοι που βρίσκονται προ των πυλών και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αλλά σίγουρα η τελική επιλογή θα παρθεί με τη δέουσα σοβαρότητα, βάσει των προϋποθέσεων και του αρχικού πλάνου.

Φιλικό με Μαγνησιακό

Στην προσπάθεια να κρατηθούν οι μικροί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και σε ποδοσφαιρική εγρήγορση το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30μ.μ. θα αγωνιστούν απέναντι στον Μαγνησιακό σε φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα στο Π. Μαγουλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου