ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον ίδιο τρόπο οι μικροί

με-τον-ίδιο-τρόπο-οι-μικροί-569485

Στην πρώτη θέση του τουρνουά της «Φλόγας» οι παίδες της Νίκης Βόλου

Σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν τη Μ. Παρασκευή οι ομάδες Νέων και Παίδων της Νίκης Βόλου, με τους «μικρούς» να επιβάλλονται στα πέναλτι των «μεγάλων», δύο μέρες μετά την επικράτησή τους στον τελικό του Volos Cup.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό είχαν αυτή τη φορά οι ομάδες Νέων και Παίδων της Νίκης Βόλου, οι οποίες μαζί με τις ομάδες της Ιωλκού αλλά και του Τοξότη κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο «Π. Μαγουλάς» την περασμένη Παρασκευή, για πάνω δύο ώρες.

Οι δύο ομάδες της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν στον τελικό, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Σπυριδάκη να έχουν ως πολυτιμότερο τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Ράπτη, που κατέβασε ρολά και στα δύο παιχνίδια των μικρών που οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Αρχικά οι παίδες έπαιξαν κόντρα την Ιωλκό κερδίζοντας με 4-2 στα πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας. Στη συνέχεια οι Νέοι επιβλήθηκαν του Τοξότη με 1-0 χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιώμου, για να ακολουθήσει ο μικρός τελικός.

Εκεί, Τοξότης και Ιωλκός αγωνίστηκαν με έπαθλο την 3η θέση με την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού να είναι η νικήτρια με 2-0 με τα τέρματα των Χ. Πασπαλάρη και Τσένα. Στη συνέχεια μετά από 30 λεπτά δίχως κάποιο τέρμα, ανάμεσα σε παίδες και νέους, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τους μικρούς να κερδίζουν με 5-4. Σημειώνεται πως οι αγώνες ήταν διάρκειας 30 λεπτών.

Για την ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι: Ράπτης, Χάνος, Μόσχοβος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Κουκουτής, Τσιανάκας, Κουτσούκης, Χρηστίδης, Σιώμος, Ρακής, Τασσιάς, Φλώρος, Αλεξανδρίδης, Βλάχος, Κατσαμπέκης και Ζαχείλας.

Για την ομάδα Νέων του Κώστας Μπράτσου αγωνίστηκαν οι: Γρηγοριάδης, Τσέργας, Νινιζόπουλος, Ντολόρ, Στεργίου, Παρίσης, Κουτσαρνάκης, Κελεσίδης, Ρακής, Μπακογιάννης, Γκλαβίνης, Ματθαίου, Μπλούχος, Βουρδάκης, Γκάμπας, Ντάης.

Από την Θανάση Χρυσοχού για την ομάδα του Τοξότη συμμετείχαν οι: Αϊδίνης, Βεριλλής, Βέτσικας Α., Βέτσικας Γ., Λένα, Μάρκο, Παπούλιας, Παραδάκης, Πασπαλάρης Β. Πασπαλάρης Χ., Πελεκούδας, Πλατανιώτης, Σιαμουρδάνης, Σκεντέρης, Τσένα, Τσιατσιάνης, Χρόνης Σ. και Χρονόπουλος.

Από την Ιωλκό και τον Νίκο Τσιαντάκη χρησιμοποιήθηκαν οι: Πρωτούλης, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Κοντορίζος, Κούτσικος, Β. Τσιμπανάκος, Κεμάλι, Περεντίδης, Ρουμπάτης, Δημητρίου, Ντ. Φέζο, Τακτικός, Σίμος, Γ. Τσιμπανάκος, Ράμα και Πρέζας.

Ευχαριστήρια της Επιτροπής

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στον ιερό σκοπό του τουρνουά αναφέροντας: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη τη Μ. Παρασκευή στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Συμμετείχαν οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΝΙΚΗΣ, ο Ιωλκός και ο Τοξότης. Νικήτρια αναδείχθηκε η αγάπη του κόσμου και η διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

  • Τον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»” γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες για τη συνεργασία.
  • Τις ομάδες της ΙΩΛΚΟΥ και του ΤΟΞΟΤΗ που προσφέρθηκαν να αγωνιστούν.
  • Τους παίκτες, προπονητές και συνεργάτες των ομάδων Νέων και Παίδων του Συλλόγου μας.
  • Την Διαιτητική Ομάδα που αγωνίστηκε και είχε πολύ καλή απόδοση.
  • Την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας για την προσφορά της Διαιτητικής Ομάδας.
  • Τους δημοσιογράφους που κάλυψαν και προέβαλαν την εκδήλωση αυτή.
  • Τους φιλάθλους που προσέτρεξαν και στήριξαν οικονομικά, αλλά και ηθικά την προσπάθεια.

Επιπλέον, η Επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαριστεί το Cafe Life και τον κ. Στάθη Γλάρο για την προσφορά απογευματινού στις ομάδες Νέων και Παίδων, μετά τη λήξη του τουρνουά VOLOS CUP την Τετάρτη και την Κάβα ποτών Αντώνης Καπουρνιώτης για την ευγενική χορηγία της στην Επιτροπή ποδοσφαίρου.

Τέλος, η Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου εύχεται ολόψυχα σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, με υγεία και αγάπη. Το μήνυμα των ημερών σε όλους μας είναι ότι πάντα μετά τα Πάθη και τη Σταύρωση έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ…Χριστός Ανέστη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου