ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στους κορυφαίους της Θεσσαλίας οι «μπόμπιρες» της Νίκης Βόλου

στους-κορυφαίους-της-θεσσαλίας-οι-μπ-574900

Ετοιμάζονται για την Αθήνα

Ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της χώρας βρίσκονται οι «μπόμπιρες» της Νίκης Βόλου, οι οποίοι τον ερχόμενο Μάιο θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την τελική φάση του Coca Cola Cup.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα οκτώ από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας παίδων της Νίκης Βόλου μετά από εννέα αναμετρήσεις σε Βόλο και Λάρισα, πήραν την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Μαΐου στην Αθήνα, όπου και θα τεθούν αντιμέτωποι των καλύτερων ομάδων της χώρας σε αγώνες 5Χ5.

Οι περιφερειακοί τελικοί Κεντρικής Ελλάδας με συμμετοχή των καλύτερων ομάδων κάθε κατηγορίας από τον Βόλο, την Λάρισα και τα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους μικρούς της Νίκης Βόλου που έκαναν τη διαφορά.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν οι: Αλέξανδρος Σιώμος, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιάννης Κουτσούκης, Γιώργος Μόσχοβος, Βαγγέλης Ράπτης, Θοδωρής Κουκουτής, Θανάσης Χάνος, και Βασίλης Δημουλάς.

Οι γεννηθέντες το 2000, ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, αφού αναδείχθηκαν πρωταθλητές Μαγνησίας σημειώνοντας έξι νίκες από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου στο Volos Football Land, συνέχισαν τις επιτυχίες τους και στα γήπεδα της Λάρισας, όπου με τρεις ακόμη νίκες (η τελευταία στα πέναλτι), πήραν το χρυσό εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Αναμφίβολα το ταλέντο των μικρών κυανόλευκων είναι μεγάλο, σε μία δύσκολη σεζόν για εκείνους μετά την αποχώρηση της ομάδας της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Super League, όπου συμμετείχαν και οι ίδιοι στο πρωτάθλημα της Κ15 και στο Βόρειο όμιλο με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Πλέον συνεχίζουν τις επίσημες εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, αλλά παραμένουν διψασμένοι για νέες διακρίσεις και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο, από όσους τους βλέπουν να αγωνίζονται είτε σε φιλικά είτε σε επίσημα παιχνίδια, μιας και συχνά – πυκνά παίρνουν και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια με την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, όπως θα γίνει και σήμερα απέναντι στη Δάφνη.

Ανετα επί του Θησέα

Για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ οι παίδες της Νίκης Βόλου επικράτησαν με 7-0 χθες του Θησέα Αγριάς για την 10η αγωνιστική. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Σπυριδάκη ήταν οι Ρακής και Τσιανάκας που πέτυχαν από δύο, ενώ από ένα σημείωσαν οι Κουτσούκης, Σέλντι και Σιώμος.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα οι: Ράπτης, Χάνος, Μόσχοβος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Τσιανάκας, Κουτσούκης, Σέλντι, Χρηστίδης, Σιώμος και Ρακής. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τασιάς, Καψάλας, Κουκουτής, Αλεξανδρίδης, Κατσαμπέκης και Βλάχος.

Η ομάδα του Θησέα Αγριάς παρατάχθηκε με τους: Τζιοβάνι, Αντριάνο, Μετζέλο, Βούλγαρη, Βεργοζήση, Μιλιόρδο, Μαλλιαρό, Δουλά, Ντέμιαν, Αλεξόπουλο και Λεονάρντο.

Σήμερα με Δάφνη

Συνέχεια στους φιλικούς αγώνες θα δώσει σήμερα Κυριακή η ομάδα Νέων – Παίδων της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να φιλοξενούν την ομάδα της Δάφνης, η οποία από την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, μιας και φέτος βρέθηκε στην προνομιούχο τετράδα της Β’ Κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς, με την Επιτροπή να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους.

Το σημερινό φιλικό θα είναι το δεύτερο για τον προπονητή Κώστα Μπράτσο, ο οποίος περιμένει να δει βελτίωση στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του, μετά την ήττα με 2-1 την περασμένη Δευτέρα από την ομάδα του Τοξότη αλλά και τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Σε ακόμη ένα παιχνίδι αναμένονται αρκετές αλλαγές και χρόνο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Τα βλέμματα στην Αγχίαλο

Στην Αγχίαλο θα βρεθούν σήμερα στις 4μ.μ. το απόγευμα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Πυράσου με τον Ρήγα Φεραίο στο τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, έχοντας την προσοχή τους και σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Ανάλογη «κατασκοπεία» άλλωστε γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου