ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον τελικό οι μπόμπιρες της Νίκης Βόλου

στον-τελικό-οι-μπόμπιρες-της-νίκης-βόλ-577775

Σήμερα στις 11.30 το πρωί στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Αθλούπολη Κρήτης

Στον τελικό του Volos Cup προκρίθηκαν χθες οι παίδες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά τη νίκη στον ημιτελικό επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0 θα παίξουν σήμερα στο μεγάλο τελικό της κατηγορίας τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους με σκορ 6-0 κόντρα στο Νέο Ικόνιο την περασμένη Μ. Δευτέρα, πήραν και τη νίκη στα χαρτιά επί της Μικτής ΕΠΣΘ, η οποία τελικά δεν κατέβηκε να συμμετάσχει στο τουρνουά. Τα τέρματα στην αναμέτρηση σημείωσαν οι Δημουλάς, Σιώμος, Χρηστίδης και τρία ο Ρακής.

Χθες Μ. Τρίτη έδωσαν ακόμη δύο αγώνες κερδίζοντας αρχικά την ομάδα της Αθλόπολις με 4-0 το πρωί με τον Σιώμο να πετυχαίνει δύο τέρματα και από ένα οι Τσιανάκας και Κουτσούκης και στη συνέχεια επικράτησαν του Λεβαδειακού το απόγευμα με 2-0 με τα γκολ των Τσιανάκα και Σιώμου.

Πλέον θα αντιμετωπίσουν σήμερα στον τελικό της κατηγορίας τους την ομάδα της Αθλούπολης Κρήτης με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 11.30 το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Σπυριδάκη βρίσκονται οι: Ράπτης, Χάνος, Κουκουτής, Αποστολίδης, Δημουλάς, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Σέλντι, Χρηστίδης, Σιώμος, Ρακής, Ζαχείλας, Μόσχοβος, Κατσαμπέκης, Τασιάς, Αλεξανδρής, Βλάχος και Φλώρος.

Στην τρίτη θέση οι Νέοι

Από κει και πέρα πολύ καλή ήταν και η παρουσία της ομάδας Κ17, η οποία και επικράτησε με 4-0 στο μικρό τελικό της διοργάνωσης της Αθλούπολης, καταλαμβάνοντας έτσι την 3η θέση, με τον Γκλαβίνη να σημειώνει δύο τέρματα και από ένα οι Ρακής και Μπακογιάννης.

Ομως σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Σφονδυλιά, ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στην ωμοπλάτη από το πρωινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αθηναϊκό στο 1ο λεπτό, αγώνα στον οποίο οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ηττήθηκαν με 3-0.

Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Ε.Π.Σ.Θ. εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη. Παράλληλα, συγχαίρει και τις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο στην πρώτη τοπική κατηγορία. Η σχετική ανακοίνωση:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, η Νίκη Βόλου συγχαίρει τις Πρωταθλήτριες στους δύο ομίλους, Α.Ε. Διμηνίου και Γ.Σ. Αλμυρού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Εύχεται μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ να επικρατήσει ο ικανότερος, που στη συνέχεια θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας στα περιφερειακά playoff για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Συγχαίρουμε τις ομάδες της Σκοπέλου, του Απόλλωνα Καναλίων, της Δάφνης και του Πηλέα για την άνοδο που πέτυχαν από την Β΄ στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου