ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευκαιρία για δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα

ευκαιρία-για-δοκιμές-και-χρήσιμα-συμπ-582378

Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά θα συμμετάσχει από σήμερα Μ. Δευτέρα η Νίκη Βόλου, με τους πιτσιρικάδες να θέλουν να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες αλλά και παραστάσεις… απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, μετά τους αγώνες του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ και αφού ο φιλικός αγώνας κόντρα στους Μυρμιδόνες αναβλήθηκε, επιστρέφουν και πάλι από σήμερα στο γήπεδο.

Μετά από αλλαγή στο αρχικό πρόγραμμα, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα Μ. Δευτέρα την Ακαδημία Αθλόπολης Κρήτης, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 10.10 το πρωί και πάλι στο γήπεδο της Πορταριάς.

Στη συνέχεια, στις 5.10μ.μ. ξανά στο γήπεδο της Πορταριάς, η ομάδα Νέων του Συλλόγου (γεννηθέντες 1997-99) θα τεθούν αντιμέτωποι της Αθλούπολης Κορίνθου.

Ακολούθως τη Μ. Τρίτη, οι Νέοι της Νίκης Βόλου και του Κώστα Μπράτσου θα αντιμετωπίσουν τον Αθηναϊκό στις 10.10 το πρωί και βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων θέλουν να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική και τελική φάση.

Σημειώνεται πως οι αναμετρήσεις είναι διάρκειας 60 λεπτών.

Επίσης, σήμερα Μ. Δευτέρα, οι γεννηθέντες 2000-01 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ικονίου στις 9 το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης και στις 6.20μ.μ. την Ακαδημία της Αγίας Αννας.

Αύριο, Μ. Τρίτη, οι παίδες θα κοντραριστούν με τους ποδοσφαιριστές της Αθλόπολης Κρήτης.

Υποχρεώσεις όμως στο ίδιο τουρνουά έχουν και οι γεννηθέντες 2006-07 της Νίκης Βόλου, παίζοντας αρχικά στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στις 9π.μ. με αντίπαλο την Αγία Αννα.

«Υπάρχει ταλέντο, αλλά πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά»

Ο προπονητής της μεγαλύτερης ηλικιακά ομάδας της Νίκης Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ για το τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και τη συνέχεια: Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το τουρνουά: «Αναμφίβολα αποτελεί μια αρκετά καλή ευκαιρία για εμάς, αφού τα παιδιά είναι σε αγωνιστική απραξία. Παρά το γεγονός ότι στον όμιλό τους θα βρίσκονται ηλικιακά μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές, έχουμε την ευκαιρία να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για εκείνους».

Για τη μέχρι σήμερα ενασχόλησή του με την ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος από όσα έχω δει μέχρι στιγμής από όλους, όπως και από τα τεστ στα οποία πέρασαν οι μικροί την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, δε μένουμε εδώ και η προσπάθεια όλων μας πρέπει να συνεχιστεί. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει διάθεση από όλους, υπάρχει ποιότητα και ταλέντο για να επενδύσουμε πάνω σε αυτό. Είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή να δουλεύει με παιδιά που διψάνε για ποδόσφαιρο και να βλέπει καθημερινά την πρόοδό τους».

Για το αν υπάρχουν παίκτες από το τοπικό ποδόσφαιρο, που θα ενδιέφεραν τη Νίκη Βόλου: «Εχουμε ήδη μία λίστα με παίκτες από το τοπικό, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα από την Ακαδημία που μπορούμε να επενδύσουμε πάνω τους. Από τη στιγμή που θα πάρουν χρόνο στην ομάδα θα κερδίσουν εμπειρίες, θα συνεργαστούν με έτοιμους ποδοσφαιριστές και αυτό δεν θα μπορεί παρά να τους ωφελήσει».

Φιλικά οι Βετεράνοι

Την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά θα έχουν οι βετεράνοι άσσοι της Νίκης Βόλου, πραγματοποιώντας δύο φιλικά. Συγκεκριμένα από αύριο Μ. Τρίτη οι παλαίμαχοι θα αγωνιστούν με την αντίστοιχη ομάδα της Σκιάθου και τη Μ. Παρασκευή μ’ αυτή του Ηρακλή Βόλου. Η σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων βετεράνων:

«Οι Βετεράνοι της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων με βετεράνους άλλων ομάδων θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες κατά τη Μ. Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα:

Τη Μ. Τρίτη και ώρα 18:00 στο γήπεδο Olympico θα διεξαχθεί αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα της Σκιάθου.

Τη Μ. Παρασκευή και ώρα 11:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα γίνει φιλικός αγώνας με την αντίστοιχη του Ηρακλή Βόλου.

Καλούνται οι βετεράνοι παίκτες της ομάδας να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες για να αγωνιστούν και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας να ξαναδούν αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα του συλλόγου. Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου