ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζητάει περισσότερα από την ΕΠΣΘ ενόψει… ΕΠΟ

ζητάει-περισσότερα-από-την-επσθ-ενόψε-590201

Επίσκεψη στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα

Σε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη ελπίζει η Νίκη Βόλου από την ΕΠΣΘ, ενόψει και της επερχόμενης συνάντησης της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου των κυανόλευκων με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πρόθεση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, προ αλλά και μετά εκλογών, είναι η ίδια και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με στόχο να γίνει μία νέα εκκίνηση από μηδενική βάση και προπάντων δίχως τον βραχνά των οφειλών, που έχουν αφήσει προηγούμενες διοικήσεις.

Την περασμένη Δευτέρα ως εκπρόσωπος της Νίκης Βόλου στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο κ. Γκόλιας, τόνισε πως οι κυανόλευκοι είναι δυσαρεστημένοι από τα αντανακλαστικά της Ενωσης στην υπόθεση της Νίκης Βόλου, με τον κ. Μπατζιάκα να απαντά ότι:

«Νομίζω ότι τη Νίκη την έχω βοηθήσει, και δεν το ξέρετε, περισσότερο απ’ όσο έχω βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Πάρα πολύ περισσότερο. Ομως θέλω να πω το εξής. Η Νίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα μόνη της. Είναι διαφορετικό το θέμα του Ολυμπιακού, διαφορετικό της Νίκης. Ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος έπαιζε στο Europa League και για πολιτικούς λόγους και μόνο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να τον υποβιβάσει, ενώ η Νίκη αποχώρησε μόνη της.

Ενώ, λοιπόν είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης, που αποχώρησε, όταν εγώ έβαλα υποψηφιότητα στο Δήμο Βόλου μου είπε «εδώ βάζουμε μία κόκκινη γραμμή, μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου άλλη φορά» και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Οσον αφορά τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ποτέ δεν με καλέσατε, ούτε στις Γ.Σ., ενώ εγώ είμαι μέλος της Νίκης. Δεν στείλατε ποτέ ένα έγγραφο να καλέσετε τον πρόεδρο της Ενωσης. Παρόλα αυτά η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει καταλήξει για τις ομάδες που αποχώρησαν από την Α’ που θα πάνε. Οταν πάτε κάτω στην ΕΠΟ καλέστε με να πάμε μαζί. Εγώ δεν είπα όχι. Είμαι στη διάθεσή σας».

Από τη μεριά του ο κ. Γκόλιας, με νέα του τοποθέτηση, αυτή τη φορά μέσα από μέσο μαζικής δικτύωσης, διερωτάται:

«Πόσες αναλήθειες χωράνε σε τόσες λίγες προτάσεις…

1. Πού ακούστηκε να περιμένει κάποιο μέλος Σωματείου ιδιαίτερη πρόσκληση για να παραβρεθεί σε Γ.Σ.;

2.Δηλαδή η στήριξη σε ένα σωματείο έχει να κάνει με την κατηγορία που έπαιζε;

3.Επειδή δε σε στήριξε -όπως λες- ο Πάτσης εκδικείσαι τη Νίκη Βόλου;

4.Ο Ο.Φ.Η. δεν αποχώρησε από το πρωτάθλημα και έβγαλε ανακοίνωση αμέσως η Ε.Π.Σ Ηρακλείου;

Αν δεν το καταλάβατε, η Νίκη είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ, γιατί απλά είναι μαθημένη στα δύσκολα»…

Τζώρτζογλου: «Στη Γ’ ο ΟΦΗ»

Ηδη η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει ταχθεί υπέρ της πρόθεσης του ΟΦΗ να αγωνιστεί από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Η. Νίκο Τζώρτζογλου να επισημαίνει σε δηλώσεις του ότι η Γ’ Εθνική είναι «μονόδρομος», επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι θα καταφέρουν να επιστρέψουν δυνατότεροι οι Κρητικοί.

Η δήλωση του κ. Τζώρτζογλου έχεις ως εξής: «Η δική μου άποψη τώρα είναι η ίδια που είχα και στο παρελθόν. Να πάει ο ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική όσο σκληρό και αν είναι. Ειδικά από τη στιγμή που έγιναν σοβαρά λάθη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις διοικήσεις του, η Γ’ είναι μονόδρομος. Δε λέω ότι τα λάθη έγιναν με δόλο γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παράγοντες που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ τον αγαπούσαν και είχαν και μεράκι για να τον βοηθήσουν. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα, αν μπορούσαν ακόμα και χθες, να συγκαλέσουν Γ.Σ. ώστε να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος για να έχει τυπική ισχύ αυτή η απόφαση. Να αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στη Football League και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που θα απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Πρέπει να προσέχει να μην πάθει αυτά που έπαθε ο Αρης. Ολα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μην χαθούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Εχω πληροφορηθεί ότι ήδη άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου