ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Μπράτσο η συνέχεια

με-μπράτσο-η-συνέχεια-611829

Για την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου αντί του Τάκη Τσόγκα

Στο πρόσωπο του Κώστα Μπράτσου βρήκε τον αντικαταστάτη του Τάκη Τσόγκα η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, με τον Βολιώτη προπονητή να αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά του, ξεκινώντας προπονήσεις με την ομάδα Νέων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Κώστας Μπράτσος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής αναμένεται να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ομάδα της Γ’ Εθνικής και αυτής που θα συμμετέχει από τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα, δηλαδή των Νέων Αθλητών.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχίες τόσο στην Ακαδημία της Αγίας Παρασκευής, όσο και στην πρώτη ομάδα για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η ΑΕ Διμηνίου και ο Σαρακηνός, που αποτέλεσε και τον τελευταίο του φετινό σταθμό.

Η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, έμεινε χωρίς προπονητή από την περασμένη Κυριακή, οπότε και παραιτήθηκε από το πόστο του ο Τάκης Τσόγκας και στην Επιτροπή προχώρησαν άμεσα στη λύση του Κώστα Μπράτσου, ευχαριστώντας παράλληλα τον απερχόμενο προπονητή.

Για την πρόσληψη του Κώστα Μπράτσου η ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Μπράτσο ως προπονητή της ομάδας Νέων του Συλλόγου. Ο κ. Μπράτσος έχει εργαστεί στις ομάδες του Σαρακηνού, της Α.Ε. Διμηνίου, της Αγίας Παρασκευής, με την οποία πέτυχε άνοδο στην Α΄ Τοπική κατηγορία, αλλά και στις Ακαδημίες της τελευταίας έχοντας παρουσιάσει πλούσιο έργο.

Εχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια προπονητικής, ακόμα και διεθνή, ενώ έχει ειδικευθεί στην προπόνηση νεαρών ποδοσφαιριστών και στη διαχείριση γονέων και αθλητών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Είναι μία συνεργασία προοπτικής και ευελπιστούμε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στην προσπάθεια που θα γίνει το καλοκαίρι για τη δημιουργία – σύσταση των δύο ομάδων του συλλόγου (μία στο Β΄ Τοπικό και μία στη Γ΄ Εθνική) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 18/03 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς για γνωριμία με τον νέο προπονητή και προπόνηση. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο να βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων για προπόνηση με τον κ. Σπυριδάκη».

Για την παραίτηση Τσόγκα η ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει: «Την Κυριακή 15/03/2015 ο κ. Δημήτρης Τσόγκας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας Νέων του Συλλόγου, την οποία η Επιτροπή έκανε δεκτή. Ευχαριστούμε τον κ. Τσόγκα για τα όσα προσέφερε στο Σύλλογο, τόσο με τη δημιουργία όσο και με την παρουσία αυτής της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην μετέπειτα δύσκολη περίοδο που διανύει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία από δω και πέρα σε ό,τι κάνει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου