ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κρίσιμη Δευτέρα για τη Νίκη Βόλου

κρίσιμη-δευτέρα-για-τη-νίκη-βόλου-616336

Κρίσιμη είναι η σημερινή Δευτέρα για το σύλλογο της Νίκης Βόλου, με την Ερασιτεχνική να έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση για το απόγευμα, στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι οδηγούνται στη νέα εποχή και γι’ αυτό θέλουν τη στήριξη όλων των δυνάμεων για να αλλάξουν σελίδα και εποχή, μετά το φιάσκο της περσινής σεζόν και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League.

Το βάρος της επόμενης μέρας έχει πέσει στις πλάτες του μητρικού σωματείου, αλλά κρίνεται αναγκαία η παρουσία όλων των δυνάμεων, προκειμένου Νίκη Βόλου να βγει ακόμη πιο δυνατή.

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, με ανακοίνωση της καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να γίνουν μέλη και με τη δική τους φωνή, αλλά και ψήφο στη συνέχεια, να καθορίσουν την πορεία της ομάδας, με τις εκλογές να αναμένονται στο τέλος του μήνα και πιθανότατα το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα της Ερασιτεχνικής για τη σημερινή Γ.Σ.:

«Μπροστά στην πρόκληση της επόμενης ημέρας της Νίκης Βόλου, η ανάγκη για ένα νέο διοικητικό ξεκίνημα στην Ερασιτεχνική είναι αδήριτη. Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Προκήρυξη εκλογών.
4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου