ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η προσοχή στη Δευτέρα…

η-προσοχή-στη-δευτέρα-618334

Στην ερχόμενη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου – Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Ακαδημιών

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει πλέον για τη Γενική Συνέλευση της Νίκης Βόλου με την Ερασιτεχνική να περιμένει την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της, προκειμένου να μπουν οι βάσεις της νέας εποχής. Οσον αφορά στους προγραμματισμένους αγώνες των κυανόλευκων Ακαδημιών για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ πρέπει να αναφερθεί ότι αναβλήθηκαν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα και στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, οι κυανόλευκοι πρέπει να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αγαπημένη τους ομάδα, συμβάλλοντας στη νέα εποχή του συλλόγου.

Με την Ερασιτεχνική να έχει αναλάβει να «τρέξει» το σύλλογο τη νέα χρονιά, η Νίκη Βόλου χρειάζεται πλέον τη στήριξη όλων για να μπορέσει να βγει ακόμη πιο δυνατή και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Η νέα χρονιά θα βρει τους κυανόλευκους να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά τις όποιες αντίθετες απόψεις υπήρχαν ή πρόκειται να υπάρξουν τους ερχόμενους μήνες.

Οι ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Δευτέρα Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. στην οποία και θα προκηρυχθούν και εκλογές, οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο 28 Μαρτίου, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, την ώρα που πολλά μέτωπα είναι ανοικτά. Ενα από αυτά είναι φυσικά και η ανάπλαση του «Παντελής Μαγουλάς» η οποία και θα αποτελέσει εκ νέου το κάστρο της ομάδας στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό όμως που προέχει τη συγκεκριμένη στιγμή είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων και όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας».

Αναλυτικά: «Μπροστά στην πρόκληση της επόμενης ημέρας της Νίκης Βόλου, η ανάγκη για ένα νέο διοικητικό ξεκίνημα στην Ερασιτεχνική είναι αδήριτη. Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου . Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Προκήρυξη εκλογών
4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00».

Αναβολές ξανά στους «μικρούς»

Η Επιτροπή του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της ΕΠΣ Θεσσαλίας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καιρικές συνθήκες, αναβάλλει τους παρακάτω αγώνες λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων. Σημειώνεται πως για τους μικρούς της Νίκης Βόλου, είναι το τρίτο συνεχόμενο Σάββατο δίχως δράση για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα οι αγώνες που αναβάλλονται είναι οι:

2000 ΑΘΛΟΣ – ΝΙΚΗ Β.

2001 Α ΔΗΜΗΤΡΑ – ΠΥΡΑΣΟΣ

2001 Α ΑΘΛΟΣ – ΝΙΚΗ Β.

2002 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

2002 ΘΗΣΕΑΣ – ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

2003 Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (1) – ΘΗΣΕΑΣ

2003 Α ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (1)

2003 Β ΑΘΛΟΣ – ΝΙΚΗ Β.

2004 Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου