ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γ.Σ. και εκλογές κρίνουν τη συνέχεια

γ-σ-και-εκλογές-κρίνουν-τη-συνέχεια-626351

Σε αναμονή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου

Ενας από τους πλέον σημαντικούς μήνες είναι αυτός που διανύουμε για το σύλλογο της Νίκης Βόλου και τα βλέμματα αναμφίβολα στρέφονται στην ερχόμενη Δευτέρα, αλλά και στο τέλος του μήνα, οπότε και αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από τη στιγμή που η Νίκη Βόλου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της SuperLeague το βάρος για τη συνέχεια έχει πέσει πλέον στις πλάτες του Ερασιτέχνη, ο οποίος και έχει αναλάβει την «ανοικοδόμηση» του συλλόγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 7.30μ.μ. η νέα Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, στην οποία και θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός των τελευταίων μηνών για όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και η παραίτηση του Δ.Σ. που θα στείλει το σύλλογο σε εκλογές.

Μέχρι τα τέλη του μήνα και στις 28 Μαρτίου αναμένεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και η Νίκη Βόλου να πορευθεί σε νέες και πιο δυνατές βάσεις.

Αναμφίβολα η δουλειά που περιμένει πλέον τη νέα διοίκηση των κυανόλευκων είναι μεγάλη, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως ο σύλλογος δεν θα ξαναμπεί σε μονοπάτια δύσβατα και θα μπορέσει να εξυγιανθεί οικονομικά, με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο κι αν κάποιες φωνές προσπαθούν να σπείρουν αβεβαιότητα αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δεν σταματάνε στο Blue Club

Το δικαστικό τους αγώνα κόντρα στον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση, συνεχίζει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», ζητώντας παράλληλα την συνδρομή όλων όσων είναι θιγμένοι οικονομικά από την κακοδειαχείριση της ΠΑΕ: «Μετά από γενική συνέλευση, η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθειά μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00».

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας – προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

Γιορτή της υδατοσφαίρισης από τη Νίκη Βόλου

Μία εκδήλωση για τη Βολιώτικη υδατοσφαίριση θα διοργανώσει η Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα το τμήμα πόλο της Ερασιτεχνικής Νίκης θα πραγματοποιήσει τη γιορτή της υδατοσφαίρισης το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21.30 το βράδυ στο «καφέ Φιλίππου» στην παραλία του Βόλου. Εκεί θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο ναυταθλητισμό της Μαγνησίας από κάθε πόστο, ενώ θα τιμηθεί κι ένας επιφανής Νικιώτης, το όνομα του οποίου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη οι άνθρωποι του τμήματος. Η κάρτα εισόδου με ποτό είναι στα 8 ευρώ για τους ενήλικες και στα 4 ευρώ για τα παιδιά με αναψυκτικό και τα μέλη της Ερασιτεχνικής καλούν όλους τους φιλάθλους της Νίκης να συμμετέχουν και να δώσουν το παρών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου