ΤΟΠΙΚΟ

Σταμάτησε το σερί του Πυράσου, αλλά πήρε πολύτιμο βαθμό

σταμάτησε-το-σερί-του-πυράσου-αλλά-πήρ-628187

Στο δημοτικό στάδιο Αρτας σταμάτησε το σερί των επτά συνεχόμενων νικών για την ομάδα του Πυράσου, από όπου οι Αγχιαλίτες έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους, μετά το στείρο 0-0.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου μετρούσε μέχρι χθες πέντε νίκες εντός αγωνιστικών χώρων και άλλες δύο στα χαρτιά και πλέον μετά και τη χθεσινή ισοπαλία συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή, βρισκόμενη στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και το Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος όμως αναμένεται να πάρει με τη σειρά του ξεκούραστα έξι βαθμούς στις επόμενες αναμετρήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 3΄ η κοντινή κεφαλιά του Π. Κοντοβά πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 8΄, το αδύναμο σουτ του Γεωργίου μπλόκαρε ο Χαλάτσης και στο 16΄ την ίδια κατάληξη είχε νέο σουτ, από το Σιδέρη. Στο 18΄ ο Σιδηρόπουλος πρόλαβε το Χαλάτση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πυράσου, όμως ο β΄ βοηθός, Τσόγκας, είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά, έπειτα από φάουλ του Ι. Κοντοβά, ο Π. Κοντοβάς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε, αλλά ο α΄ βοηθός, Γκαρτζονίκας, έδειξε με τη σειρά του οφσάιντ.

Στο 25΄ οι Αγχιαλίτες έχασαν σημαντική ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Π. Κοντοβάς με υπέροχη πάσα έβγαλε το Δαμάσκο σε θέση τετ α τετ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ. Μετά το 30΄ του αγώνα, η Αναγέννηση είχε την υπεροχή και αφού απείλησε με μία απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη (λίγο άουτ), στο 43΄ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Νικοπολίδη και τον Χαλάτση να παραχωρεί κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄, ο Γεωργίου λίγο έλειψε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ και στο 61΄ η Αναγέννηση έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Γεωργίου και πάλι έκανε τη σέντρα και ο Μάρκος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Μετά το 70΄ ο Πύρασος είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 71΄ με την κεφαλιά του Π. Κοντοβά να φεύγει άουτ και στο 74΄ με το σουτ του Μυργιώτη, να διώχνει με δυσκολία στη γωνία του ο Μπαντής. Τελευταία φάση στον αγώνα ήταν στο 91΄ για την Αναγέννηση, με τον Χρηστογιάννη να κάνει το ξαφνικό σουτ από μακρινή απόσταση και τον Χαλάτση να βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ, κρατώντας το 0-0.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ότι ο προπονητής της Αναγέννησης κ. Λάππας δεν έκανε καμία αλλαγή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαντής, Ηλίας, Σιδέρης, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Χαλάτσης, Σφάκας, Μπασδάκης, Κοντοβάς Ι., Ευαγγελάκος, Στεφανής, Δαμάσκος (68΄ Τσιουρέλης), Βέργος (46΄ Κοτζαθανάσης), Μυργιώτης (81΄ Μίλτος), Κοντοβάς Π., Αναστασίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου