ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

MVP ο Αγγελος Αργύρης

mvp-ο-αγγελος-αργύρης-650671

Ο Βολιώτης αμυντικός ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις

Στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Νέων της Γερμανίας ψηφίστηκε για την τελευταία αγωνιστική ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός Αγγελος Αργύρης, κερδίζοντας τα διθυραμβικά σχόλια, που κάνουν λόγο για το νέο… Παπασταθόπουλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μόλις στη δεύτερή του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της ομάδας Νέων της Βέρντερ Βρέμης, ο πρώην αμυντικός της Νίκης Βόλου, αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης απέναντι στην Vfr Νοϊμύνστερ στη νίκη των «πράσινων» με 4-2.

Ο Αργύρης αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ, όπως έκανε στο ντεμπούτο του, αλλά ο προπονητής του Αλεξάντερ Νούρι, τον δοκίμασε σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Βολιώτη αμυντικό να τα πηγαίνει εξίσου περίφημα. Σταθερότατος στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο και με επελάσεις στην επίθεση στην επανάληψη, ο 20χρονος έσωσε την ομάδα του στο 70ο λεπτό, αποτρέποντας γκολ πάνω στη γραμμή. Από την επίσημη ιστοσελίδα της Γερμανικής ομάδας αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα, ενώ από αθλητική ιστοσελίδα αναδείχθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής.

Μάλιστα στο σχόλιο αναφορικά με την παρουσία του Αργύρη στην άμυνα των «πράσινων», υπάρχει το ερωτηματικό, αν μπορεί να αποτελέσει έναν νέο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, βοηθώντας γενικότερα την ομάδα του να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου