ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην τελική ευθεία ένα – ένα τα ζητήματα

στην-τελική-ευθεία-ένα-ένα-τα-ζητήματ-662563

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου και τις κινήσεις αναφορικά με γήπεδο και παίκτες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σιγά – σιγά τα ζητήματα που αφορούν τη συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου και έχουν να κάνουν είτε με την ανάπλαση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», είτε με τη συγκρότηση του ρόστερ.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει η λαϊκή παροιμία και αυτή φαίνεται να ασπάζονται και στη Νίκη Βόλου, δρομολογώντας έτσι τις επόμενες κινήσεις τους πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ενα από τα ζητήματα που κρίνουν ως άμεσης προτεραιότητας έχει να κάνει με την ανάπλαση του «Παντελής Μαγουλάς», το οποίο όπως φαίνεται θα αποτελέσει και πάλι την έδρα των κυανόλευκων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Μέχρι σήμερα πολλές ήταν οι επαφές αλλά και οι ιδέες για την ανακατασκευή της «Κλούβας», αλλά το τι τελικά θα αποφασιστεί θα γνωρίζουμε πιθανότατα αύριο Πέμπτη, οπότε και υπάρχει εκ νέου συνάντηση της Επιτροπής ανακατασκευής του γηπέδου με την Ερασιτεχνική Νίκη. Ο κ. Γαργάλας έχει αναλάβει υπεύθυνος της Επιτροπής που θα τρέξει τις εξελίξεις για το γήπεδο πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Από κει και πέρα υπάρχουν ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να συνδράμουν αγωνιστικά παίζοντας για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μέσα σε αυτούς βρίσκονται και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν φορέσει στο παρελθόν τα κυανόλευκα και δείχνουν θετικοί στο να επιστρέψουν και πάλι σε γνώριμα λημέρια.

Μάλιστα για σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα Δ.Σ. του Ερασιτέχνη με την Επιτροπή Ποδοσφαίρου, όπου και θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των κυανόλευκων. Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις τους οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της Νίκης Βόλου, όπως και οι ομάδες Κ17 και Κ15 ενόψει φιλικών και επίσημων αναμετρήσεων.

Σήμερα με Ελευθεριακό

Σήμερα ώρα 4μ.μ. στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Παίδων (γεν. 2000) της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Ελευθεριακό. Από την Επιτροπή καλούνται οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν κοντά στους νεαρούς παίκτες.

Νικηφόρο ντεμπούτο για Αργύρη

Νικηφόρα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του με την ομάδα Νέων της Βέρντερ Βρέμης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Αγγελος Αργύρης. Ο 20χρονος αμυντικός που μετακόμισε πριν από λίγες εβδομάδες στη Γερμανική πόλη, είχε κερδίσει από νωρίς τον προπονητή του, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, τον ξεκίνησε στο βασικό σχήμα με αντίπαλο το Ανόβερο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2 και μάλιστα εκτός έδρας, με τον Αργύρη να χρησιμοποιείται σε όλο του διάστημα του παιχνιδιού και μάλιστα σε θέση αριστερού μπακ. Μπορεί είναι μία θέση στην οποία δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ακόμη παίζοντας και ως τερματοφύλακας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου