ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευκαιρία για νέες δοκιμές

ευκαιρία-για-νέες-δοκιμές-681381

Σήμερα στις 4 μ.μ. η ομάδα της Νίκης Βόλου αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Δημητριάς

Το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα Σάββατο οι πιτσιρικάδες της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον ΑΣ Δημητριάς στις 4μ.μ. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους κυανόλευκους και την ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δημητριάδος, ενώ τρεις ώρες αργότερα έχει προγραμματιστεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σήμερα Σάββατο οι ποδοσφαιριστές της Κ17 και της Κ15 της Νίκης Βόλου θα δώσουν συνέχεια στις φιλικές δοκιμασίες και μετά τα παιχνίδια με Ηρακλή Βόλου και την περασμένη εβδομάδα με τον Αρη Μελισσατίκων, θα αντιμετωπίσουν σήμερα ακόμη μία ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ, η οποία έχει ρεπό στο πρωτάθλημά της.

Ασχέτως αποτελεσμάτων οι κυανόλευκοι έχουν δείξει δείγματα από το ταλέντο τους και έχουν κερδίσει το χειροκρότημα, όλων όσων παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή (0-1) και τον Αρη Μελισσατίκων (3-1). Το σημερινό είναι το πρώτο παιχνίδι το οποίο δεν θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς», με την Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ωστόσο να απευθύνει νέο κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου για το γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος. Συγκεκριμένα:

«Από τη Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1) Σήμερα Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Δημητριάς – Νίκη Βόλου (ομάδα Κ-17/15). Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

2) Στις 7μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, καθώς και των ομάδων Παίδων και Νέων να παραβρεθούν στην εκδήλωση».

Με αγωνία η Γ.Σ. της Τετάρτης

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στις 6.30μ.μ., στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η ανάπλαση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», ενώ πρόθεση του προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννη Ξάνθη, είναι η διενέργεια εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

  1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».
  3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
  4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Στη Φένλο ο Ταμπάκης

Δανεικός στην ολλανδική Φένλο θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, ο πρώην τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μετακόμισε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και η διοίκηση τον καλωσόρισε με ένα ελληνικό μήνυμα γραμμένο στα greeklish…«kalos irthes».

Από τη Νίκη στον Ηρακλή…

Μπορεί να μην έπαιξε ούτε λεπτό με τη Νίκη Βόλου της Super League, ωστόσο ο Ανέστης Καρακώστας μετά το πέρασμά του από τους κυανόλευκους του Βόλου βρήκε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό, παίρνοντας μεταγραφή για τον Ηρακλή. Ο 23χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, βρέθηκε χθες στα γραφεία της Μίκρας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Ο Καρακώστας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γερμανία και ήρθε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διγενή Λακκώματος και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νίκη Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου