ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετρούν αντίστροφα …στη Νίκη Βόλου

μετρούν-αντίστροφα-στη-νίκη-βόλου-684778

Για τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής την ερχόμενη Τετάρτη με κύριο θέμα την ανάπλαση του Π. Μαγουλάς αλλά και τις Εκλογές…

Με αγωνία αναμένεται η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου αναφορικά με το μέλλον των κυανόλευκων και ιδιαίτερα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν από τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Ερασιτεχνικής είναι η λήψη απόφασης για τη βελτίωση και την ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», όπως επίσης η οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τις τελευταίες μέρες η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαίρου είχε συναντήσεις αναφορικά με την ανακατασκευή της «Κλούβας», ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες μέρες, οπότε και θα υπάρξουν εκ νέου επαφές με πολιτικούς και θεσμικούς φορείς.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στις προτάσεις του Δ.Σ. και του προέδρου κ. Γιάννη Ξάνθη αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και το θέμα των Εκλογών στην Ερασιτεχνική, κάτι που είχε ζητηθεί τους τελευταίους μήνες από μέλη που είχαν αποχωρήσει από την περασμένη Διοίκηση.

Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Από την Ερασιτεχνική Νίκη γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Συλλόγου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00».

Γ.Σ. του Blue Club και κάλεσμα στον κόσμο

«Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου τη Δευτέρα 9/2/2015 και ώρα 19:30 στα γραφεία του συνδέσμου για έκτακτη Γενική Συνέλευση. Επίσης καλούμαι και όλο τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ την Κυριακή στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μελίκη».

Το ευχαριστώ του Πέτση στον Βαρβέκη

Στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Πέτσης, με τον 16χρονο ταλαντούχο αμυντικό μέσο να αφήνει τη γενέτειρά του για χάρη των ερυθρόλευκων, πραγματοποιώντας έτσι μία πολύ σπουδαία μεταγραφή. Ο γεννηθείς το 1998 ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ερμή Βόλου και στη συνέχεια πέρασε από τις μικρότερες ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, όπου και αγωνίζονταν μέχρι φέτος, διαπρέποντας με την Κ20 των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, στη θητεία του τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στη Νίκη Βόλου είχε ως προπονητή τον Παντελή Βαρβέκη, τον οποίο και θέλησε να ευχαριστήσει αναφέροντας σε σχετική του δήλωση: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε έναν μεγάλο προπονητή που στάθηκε δίπλα μου, τον Παντελή Βαρβέκη. Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια για ό,τι μου έχει προσφέρει τόσο προσωπικά όσο και στο χώρο του ποδόσφαιρου. Ηταν για μένα κάτι παραπάνω από προπονητής. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι φανερή. Καταφέραμε μέσα από σκληρές προπονήσεις να βρεθούμε με την Κ20 της Νίκης Βόλου μέσα στην 6άδα του πρωταθλήματος της Super League. Τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού πρώτα απ’ όλα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια. Εύχομαι κάποια μέρα να ξανασυναντηθούμε κάτω υπό άλλες συνθήκες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου