ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Γερμανία και επίσημα ο Αργύρης

στη-γερμανία-και-επίσημα-ο-αργύρης-689788

«Ζω το όνειρό μου» τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υπογράφοντας για 1,5 χρόνο με τη Βέρντερ Βρέμης

Ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός Αγγελος Αργύρης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας χθες Δευτέρα 2/2/15.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι 2016 (30/06) και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από την ομάδα Νέων του συλλόγου, έχοντας την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω στη συνέχεια.

«Ηταν μια δελεαστική ευκαιρία και την αρπάξαμε. Θέλαμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας και αυτό το πετύχαμε με τον Αγγελο Αργύρη. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Με τη Νίκη Βόλου κέρδισε πέρυσι την άνοδο για την πρώτη κατηγορία πέρυσι το καλοκαίρι στην οποία και αγωνίστηκε. Περιμέναμε την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος και την αρπάξαμε» δήλωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρώην αρχηγός της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Βέρντερ U23, Αλεξάντερ Νούρι, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα ταλαντούχο αμυντικό. Είναι γρήγορος και με συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Εχει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή λύση για τον σύλλογό μας. Τον παρακολουθήσαμε από κοντά στις προπονήσεις αλλά και σε κάποια φιλικά».

Ο Βολιώτης αμυντικός, γέννημα – θρέμμα από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου, βρίσκεται στη Γερμανία από την περασμένη Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, επιστρέφοντας μετά τα δοκιμαστικά που έδωσε στις 20 Ιανουαρίου, ικανοποιώντας τη Γερμανική ομάδα. Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αφού εξασφάλισε την ελευθέρας του από την ΕΠΟ, η Βέρντερ προχώρησε στην ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή χθες Δευτέρα.

Φέτος συμμετείχε σε 8 αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Super League, πραγματοποιώντας ντεμπούτο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ολλανδό προπονητή Βίλιαν Φλουτ να του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του, κάτι για το οποίοι πολλοί προπονητές στο παρελθόν αμφέβαλλαν, όμως ο ίδιος βάλθηκε να τους διαψεύσει.

Σημειώνεται πως στη Βέρντερ Βρέμης είχε αγωνιστεί και ένας ακόμη πρώην κυανόλευκος αμυντικός, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον διεθνή Ελληνα ποδοσφαιριστή να καταλήγει από το καλοκαίρι του 2013 στην Ντόρτμουντ με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνδέονται με το ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Ο Αργύρης έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση των κυανόλευκων από το πρωτάθλημα της Super League και πλέον έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του αφήνοντας την πόλη του. Στη Γερμανία όμως αναμένεται να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα και η εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιαστικιά του, Χρύσα Μπόκου.

«Ζω το όνειρό μου»

Ο Αργύρης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος από την μεταγραφή του, τονίζοντας πως περιμένει πως και πως να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα, οι επίσημες υποχρεώσεις της οποίας ξεκινούν στις 14 Φεβρουαρίου.

«Από την περασμένη Τετάρτη οπότε και επέστρεψα στη Γερμανία μπορώ να πω ότι πλέον ζω το όνειρό μου. Μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο και ποδοσφαιρική νοοτροπία την οποία αν δεν τη ζήσεις δεν μπορείς να την καταλάβεις. Ολοι συμπεριφέρονται άκρως επαγγελματικά, όλα εδώ είναι φοβερά. Υπάρχουν τρομερές εγκαταστάσεις του συλλόγου και ανυπομονώ να ξεκινήσουν και τα επίσημα παιχνίδια. Είχα μια σχετική αγωνία στην αρχή αλλά πλέον το τρακ των πρώτων ημερών έχει αρχίσει και αποχωρεί και συγκεντρώνομαι στη δουλειά».

Ο Βολιώτης αμυντικός μετά την ανακοίνωσή του

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου