ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αλλαγές στα τμήματα υποδομής

αλλαγές-στα-τμήματα-υποδομής-698279

Αποχώρησαν Παντελής Βαρβέκης και Παναγιώτης Ζορδομπάς από τη Νίκη Βόλου

Σε αλλαγές στα τμήματα υποδομών προχώρησε η Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με τους Παντελή Βαρβέκη και Παναγιώτη Ζορδομπά να αποτελούν επί της ουσίας παρελθόν από τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τη διάλυση της Κ20 ήταν αναμενόμενο να τερματίσει και η συνεργασία των κυανόλευκων με τον προπονητή Παντελή Βαρβέκη, με τον ίδιο να αναφέρει στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές του, ότι εύχεται κάποτε οι δρόμοι τους να ξανασυναντηθούν. Η Κ20 με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League, είχε καταφέρει να αποσπάσει όχι μόνο τα κολακευτικά σχόλια των αντιπάλων, αλλά και σημαντικότατα αποτελέσματα κόντρα στους δυνατούς… της κατηγορίας, όμως μοιραία ακολούθησε την πορεία της πρώτης ομάδας με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της να δοκιμάζουν πλέον αλλού την τύχη τους.

Από κει και πέρα αλλαγή είχαμε και στον πάγκο της Κ15, με τον Παναγιώτη Ζορδομπά να μη συνεχίζει στους κυανόλευκους και την επίβλεψη της ομάδας να αναλαμβάνει ο Νίκος Σπυριδάκης, που βρίσκονταν ήδη στο τιμ των προπονητών στις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου και είχε δουλέψει με πολλά από τα παιδιά της ομάδας που αναλαμβάνει.

Τέλος, κανονικά συνεχίζουν οι προπονητές Δημήτρης Τσόγκας, Κυριάκος Κοκκινάκης, όπως επίσης και ο Γιάννης Φασουράκης με τον γυμναστή Κώστα Σδρόλια. Η Επιτροπή με ανακοίνωσή της μάλιστα ευχαρίστησε τους Π. Βαρβέκη και Π. Ζορδομπά, ενώ ανακοίνωσε και τους προπονητές που συνεχίζουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή ευχαριστεί τους κ. Παντελή Βαρβέκη και Παναγιώτη Ζορδομπά για τις έως σήμερα υπηρεσίες τους στις ομάδες που είχαν την ευθύνη (Κ-20 και Κ-15 αντίστοιχα) και τους εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προπονητική τους σταδιοδρομία.

Επίσης, ανακοινώνονται οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας, ανά ηλικία και κατηγορία:

Ομάδα 17/20: Δημήτρης Τσόγκας.

Ομάδα 14/15: Νίκος Σπυριδάκης.

Ομάδα 12/13: Κυριάκος Κοκκινάκης.

Ομάδες κάτω των 12 ετών: Γιάννης Φασουράκης.

Γυμναστής των ομάδων: Κώστας Σδρόλιας».

Νέα συνεδρίαση σήμερα

Οι Ακαδημίες όμως δεν είναι το μόνο μέλημα της Επιτροπής, η οποία καλείται να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας Νίκης σε όλα τα επίπεδα. Οπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της Δευτέρας, μέσα στις άμεσες προτεραιότητες είναι και η ανακατασκευή του Παντελής Μαγουλάς, προκειμένου η ιστορική Κλούβα να γίνει και πάλι η δυνατή έδρα των κυανόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ζήτημα αυτό αναμένεται να συζητηθεί και πάλι σήμερα από τα μέλη της Επιτροπής αλλά και του Ερασιτέχνη, του οποίου αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο, όμως τη δεδομένη στιγμή το Παντελής Μαγουλάς, φαντάζει ακατάλληλο ακόμη και για προπονήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου