ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς εκπλήξεις η αγωνιστική

χωρίς-εκπλήξεις-η-αγωνιστική-708542

Αμετάβλητη παρέμεινε η πρώτη τριάδα με ΓΣΑ (36 β.), Αίαντα (35 β.) και Δήμητρα (33 β.)

Χωρίς εκπλήξεις και με αμετάβλητη την πρώτη τριάδα στη βαθμολογία ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ στον Β’ Ομιλο, όπου μόνο ο Διαγόρας κέρδισε μια θέση προσπερνώντας τους Μυρμιδόνες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην πρώτη τριάδα παρέμειναν σταθερά ΓΣΑ (36 β.), Αίας (35 β.) Δήμητρα (33 β.), που σημείωσαν νίκες έδρας.. .ενώ συνολικά σημειώθηκαν 22 γκολ εκ των όποιων τα 16 σε τρία γήπεδα.

Ολα τα αποτελέσματα στην 16η αγωνιστική στον Β’ Ομιλο ήταν τα εξής:

* Πρωτεσίλαος – Μυρμιδόνες 2-0

* Αστέρας – Αχιλλέας Αχιλλείου 5-0

* Διαγόρας – Αθλος 3-0

* Αίας – Α.Σ.Αγχίαλος 1-0

* Γ.Σ.Αλμυρού – Μικροθήβες 6-0

* Δήμητρα – Μακρινίτσα 5-0

Ρεπό: Αετός Κερασιάς

Οι σκόρερ

15 ΓΚΟΛ: Θ.Παπαδόπουλος (Αίας)

12 ΓΚΟΛ: Μαριγκλέν (Πρωτεσίλαος)

10 ΓΚΟΛ: Χειλάς (ΓΣΑ )

8 ΓΚΟΛ: Θ. Κατσαβριάς (Αίας), Κάρρος (Διαγόρας)

7 ΓΚΟΛ: Τριχόπουλος (Αστέρας)

6 ΓΚΟΛ: Π. Βούλγαρης (ΓΣΑ), Τσιουρής (Αετός), Α. Λανάι (Μικροθήβες)

5 ΓΚΟΛ: Μπούρντα (Αστέρας), Κωστούλας (Αίας), Αναστασίου (Μυρμιδόνες), Ντ. Φέζο (Μυρμιδόνες), Αν. Μαστακούλης (Μακρινίτσα), Αντωνιάδης (Δήμητρα), Ι. Παναγιώτου (Πρωτεσίλαος)

4 ΓΚΟΛ: Χατζέλας (Δήμητρα και ΓΣΑ) Τιμπλαλέξης (Δήμητρα), Μαλλισιόβας (ΓΣΑ), Ι.Αντζούρης (Μυρμιδόνες), Κατσίκας (Αετός), Αραπίτσας (ΓΣΑ)

3 ΓΚΟΛ: Νούσιας (Αστέρας και ΑΕΔ), Ξέρας (Αστέρας), Περιβολιώτης (Αστέρας), Θωμαΐδης (Δήμητρα), Κ. Παυλίδης (Δήμητρα), Χρ. Παναγιώτου (Πρωτεσίλαος), Στατήρας (Αγχίαλος), Γαλογαύρος (Διαγόρας), Κουντούρης (Διαγόρας), Καμπέρης (Διαγόρας), Κολώνης (Αγχίαλος), Ζγουλέτας (Μικροθήβες), Κατσιάκης (Μακρινίτσα).

Γ.Σ. Αλμυρού – Μικροθήβες 6-0

Σκόρερ: (4’ Κυριάκος, 18’ Χειλάς, 34’ Αραπίτσας, 43’ Π. Βούλγαρης, 55’ Κρανάς, 80’ Καράτερζης)

Δίχως να συναντήσει δυσκολίες και με πολυφωνία στο σκοράρισμα, ο Γ.Σ. Αλμυρού παρέμεινε στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου σημειώνοντας μισή ντουζίνα γκολ απέναντι στις Μικροθήβες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4’ με τον Κυριάκο και ο Χειλάς έκανε το 2-0 στο 18ο λεπτό. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τον Αραπίτσα στο 34’ και με τον Παναγιώτη Βούλγαρη στο 43’. Στην επανάληψη οι μηχανές των γκολ… κατέβασαν στροφές ωστόσο ο Κρανάς έκανε το 5-0 στο 55’ και ο Καράτερζης σημείωσε το τελικό 6-0 και έτσι ο Γ.Σ. Αλμυρού διαθέτει την καλύτερη επίθεση στους δύο ομίλους με 41 τέρματα σε 15 αγώνες. Ντεμπούτο έκαναν για τις Μικροθήβες, οι Θ. Βαλκανιώτης, Γ. Παπανίκος.

ΓΣΑ: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας (45’ Ματζανάς), Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Κρανάς, Τσόγκας, Αραπίτσας (58’ Καράτερζης), Ν. Βούλγαρης, Χειλάς (46’ Βασίλης).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπαδάκης, Κουφαλιδάκης, Λανάι, Χορταργιάς (55’ Μελετιάδης), Ζιούλης, Ρεφουγιάτι, Θ. Βαλκανιώτης (60’ Αθ. Βαλκανιώτης), Καπέσιος, Γ. Παπανίκος (47’ Μπούσης).

Διαγόρας – Αθλος 3-0

Σκόρερ: (33’ Κάρρος, 49’, 72’ Καρατζιώλης)

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου, σημειώνοντας την έκτη του νίκη, βρίσκεται πλέον ο Διαγόρας Στεφανοβικείου μετά το χθεσινό 3-0 επί του Αθλου Αλμυρού. Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Κάρρος με πλασέ και το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Καρατζιώλης, κάνοντας το 2-0 στο 49’ έπειτα από πάσα του Καραμανλή, ενώ το τελικό 3-0 ήρθε από πάσα του Κάρρου και σουτ του Καρατζιώλη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Αυγουλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουσιαρής, Αγριοτσόμπανος (75’ Γιαλούρας), Κατσίκης, Χολέβας, Πρασσάς, Καρατζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος (70’ Χαλιμούρδας), Καραπλιάγκος (60’ Καμπέρης).

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Αγραφιώτης, Ξυνός, Δημόπουλος, Νικολάου (64’ Κοντοβάς), Καραδήμας, Φάτσης, Επίσκοπος, Κακλιάς, Φωτιάδης (72’ Αυγουλάς), Χρυσοστομίδης (70’ Δάρας).

Δήμητρα – Μακρινίτσα 5-0

Σκόρερ: (18’ Νικηφοράκης, 47’, 51’, 82’ Κ. Παυλίδης, 70’ Χατζέλας)

Εύκολη επικράτηση για την Δήμητρα απέναντι στη Μακρινίτσα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και προηγήθηκαν με τον Νικηφοράκη στο 18’. Στο 2ο ημίχρονο, ο Παυλίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 47’ με δυνατό σουτ. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 51’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χατζέλα. Στο 54’ η κεφαλιά του Τιμπλαλέξη βρήκε το δοκάρι αλλά στο 70’ ο Χατζέλας σημάδεψε σωστά, μετά από σέντρα του Μ. Παυλίδη, και έκανε το 4-0. Τον θρίαμβο της Δήμητρας ολοκλήρωσε ο Παυλίδης στο 82’ με απευθείας φάουλ, κάνοντας και το χατ-τρικ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞ.: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Παυλίδης Μ. (78’ Ραμαντάνης), Αντωνιάδης, Νικηφοράκης (71’ Γκαρνίδης), Σιαμέτης, Τιμπλαλέξης, Θωμαίδης, Γκιούρκης (46’ Ξηρομερήσιος), Χατζέλας, Παυλίδης Κ.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Ε. Σαραφίδης, Α. Μαστακούλης (65’ Πέτσης), Κοπάνος (70’ Σαραφίδης), Μπίλο, Καρασμάνογλου (30’ Φράγκος).

Πρωτεσίλαος – Μυρμιδόνες 2-0

Σκόρερ: (5’ Σιαμανίκος, 60’ Ι. Παναγιώτου)

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, αλλά πιο αποτελεσματική την ομάδα του Πρωτεσίλαου, οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά πανηγύρισαν έναντι των Μυρμιδόνων με 2-0. Η ομάδα του Πτελεού άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Ζαφειρίου να κάνει τη σέντρα και τον Σιαμανίκο να πετυχαίνει με κεφαλιά το 1-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χτύπησαν και πάλι στο 60’ με τον Γιάννη Παναγιώτου να κερδίζει με πλασέ τον Σταμέλο και να κάνει το τελικό 2-0. Για την ομάδα των Μυρμιδόνων ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 16χρονος Κάτσας, περνώντας ως αλλαγή.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τσίτας, Χασιώτης, Θ.Κόρκος. Σιαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Ζαφειρίου(70’ κραβαρίτης), Σιαμανίκος (63’ Χριστέλος), Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (75’ Ν. Κόρκος), Μαρικλέν.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Σταμέλος, Ευθυμίου, Γ. Μπούρχας, Τσαπέρος (65’ Κατσαβριάς), Λάμπρου, Αντι Φέζο, Δ. Μπούρχας (75’ Κάτσας 16 χρ. ντεμπούτο), Κουάτσικα, Αντζούρης, Γκάμπας,Γιαννακόπουλος.

Αίας – Αγχίαλος 1-0

Σκόρερ: (55’ Κατσαβριάς)

Με χρυσό σκόρερ τον Κατσαβριά στο 61ο λεπτό, ο Αίαντας ξεπέρασε το εμπόδιο της Αγχιάλου, χθες στο γήπεδο της Σούρπης. Οι γηπεδούχοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα για ακόμη μία φορά, καθώς αστόχησαν από το σημείο του πέναλτι με τον Κωστούλα για έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Κατσαβριά να κερδίζει την εσχάτη των ποινών από τον Μπούτλα αλλά τον Ρωμανό να αποκρούει. Στο 88’ κεφαλιά του Τσαρδακά πέρασε άουτ, για τους φιλοξενούμενους, ενώ σε πανομοιότυπη φάση στο 90’ ο Τσαρδακάς αστόχησε εκ νέου.

ΑΙΑΣ: Η.Λαγός, Παπανικολόπουλος (60’ Τσιάρας), Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας, Μπιρτσάϊ, Μπούρας (46’ Νικογιάννης), Χουλιαράς, Κωστούλας, Κατσαβριάς (88’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Τσαμπίρας, Φούκης, Τσακόγιας, Καραγιώργος, Τοκαλής, Πύλος (80’ Αγγελαδάκης), Κολώνης.

Αστέρας Ριζ. – Αχιλλέας 5-0

Σκόρερ: (25’ Τριχόπουλος, 56’, 58’, 78’ Περιβολιώτης, 60’ Νούσιας)

Δεν δυσκολεύτηκε ο Αστέρας απέναντι στον Αχιλλέα επικρατώντας με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Τριχόπουλος στο 25’ με σουτ. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι… καθάρισαν το παιχνίδι με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά. Στο 56’ ο Περιβολιώτης σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής για το 2-0 με τον ίδιο παίκτη δύο λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 60’ ο Περιβολιώτης έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε, όμως, στην επαναφορά ο νεοαποκτηθέντας Νούσιας βρήκε δίχτυα για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78’ με τον Νούσια να γυρίζει την μπάλα στην περιοχή και τον Περιβολιώτη να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο για την ομάδα του.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μπατσικώστας, Λουφόπουλος (64’ Αποστολόπουλος), Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος (83’ Καλαμπαλίκης), Τριχόπουλος, Ρέβης, Μαγγιώρος (46’ Νούσιας), Περιβολιώτης, Καραμανιώλας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Μόσχος, Γαλογαύρος (60’ Αργυρίου), Πλασταράς, Γάκας, Χασιώτης, Έρισον (70’ Νιφορόπουλος), Τσεκούρας, Κωστόπουλος, Γουργιώτης, Μαλλιαρός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου