ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα χαρακώματα…

στα-χαρακώματα-708560

Με το εξώδικο του Ανδρέα Πάτση στον ρ/σ Blue Star FM

Την ώρα που η Νίκη Βόλου προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να σταθεί όρθια στην μετά Πάτση εποχή, ο πρώην ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ, απέστειλε χθες εξώδικο στον «κυανόλευκων φρονημάτων» ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FΜ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο κ. Πάτσης είχε προαναγγείλει μέσα από ρ/σ συνέντευξη την περασμένη Τρίτη, πως έχει αποστείλει εξώδικο σε ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ), θεωρώντας πως μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές υποκινήθηκαν οι εμπρηστές του αυτοκινήτου του τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Ιανουαρίου.

Ο ρ/σ BlueStarFM έλαβε χθες το απόγευμα το εξώδικο, στο οποίο ο κ. Πάτσης αναφέρει πως οι αήθεις και εμπρηστικές δηλώσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών, οδήγησαν στον κυριολεκτικό εμπρησμό του οχήματός του και έτσι ο ίδιος οδηγήθηκε νομικά κατά αυτών που θεωρεί πως αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Με ανακοίνωσή της η διεύθυνση του BlueStar αναφέρει πως «θα απαντήσει σύντομα στον κ. Ανδρέα Πάτση όπως του αναλογεί!». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Oπως είπε έτσι και έκανε ο Κ. Ανδρέας Πάτσης. Σήμερα 21/1/15 (σ.σ. χθες) ο ραδιοφωνικός σταθμός Blue Star Fm 105,1 έλαβε εξώδικο! Ο ραδιοφωνικός σταθμός & οι υπεύθυνοι αυτού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ, όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη κίνηση βίας! Ο Blue Star Fm είναι ραδιόφωνο που συμμερίζεται τα προβλήματα της ομάδας του! Αλλά και συμπάσχει με τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στη ομάδα και στο σταθμό και όχι ηθικοί αυτουργοί βίαιων πράξεων! Ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν θα αφήσει έτσι αυτή την προσβολή! Σύντομα θα απαντήσει στον κ. Ανδρέα Πάτση όπως του αναλογεί!».

Το εξώδικο Πάτση

Μέσω της εξώδικης δήλωσης – όχλησης – διαμαρτυρίας – πρόσκλησης, όπως τιτλοφορείται και κοινοποιήθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο κ. Πάτσης ζητά από τα μέλη του εν λόγω Ρ/Σ να τηρούν το νόμο, όπως οφείλουν και να μη μεταδίδουν ή διαδίδουν προσβλητικούς ισχυρισμούς και ψευδείς ειδήσεις ως αληθείς, συμπληρώνοντας πως:

«Οφείλετε επίσης, να απέχετε από ανακριβείς, υβριστικές δημοσιεύσεις που συκοφαντούν και πλήττουν προσωπικότητες και ανθρώπους. Αποκορύφωμα, μεταξύ άλλων, ήταν ότι οι αήθεις και εμπρηστικές δηλώσεις σας, οδήγησαν στον κυριολεκτικό εμπρησμό του οχήματός μου την Κυριακή, ξημερώματα, 11/1/2015, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας Βόλου. Οι δήθεν ειδήσεις και οι ψευδείς και συκοφαντικοί σχολιασμοί, τους οποίους με περισσή ευκολία και πρόθεση μεταδίδετε και αναπαράγετε με πρόδηλη εμπάθεια στο πρόσωπό μου, προφανώς, ερέθισαν τα πλήθη και το ακροατήριό σας. Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια, δυσφορία και αγανάκτησή μου και σας δηλώνω ότι σας θεωρώ άμεσα και έμμεσα υπεύθυνους ή/ και συνυπεύθυνους για το ανωτέρω συμβάν. Παύσετε, λοιπόν, τις αναμεταδόσεις και τις «ειδήσεις», γύρω από το πρόσωπό μου».

Παράλληλα, ζητά να του παραδοθεί ηχογραφημένο υλικό εκπομπών από τις 24 Νοεμβρίου 2014, «προκειμένου να λάβω άμεσα γνώση όλων όσων έχουν ειπωθεί και δημοσιευθεί για μένα, που πλήττουν καίρια την επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική μου υπόσταση και προσωπικότητα, ως έχων άμεσα έννομο συμφέρον και δικαίωμα εκ του Συντάγματος και των Νόμων, και για να απαντήσω κατά των ανακριβών, υβριστικών και συκοφαντικών ειδήσεων, που έχουν δημοσιευθεί από το μέσο σας για το πρόσωπό μου και να ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου και τις αξιώσεις μου για την πλήρη και άμεση αποκατάσταση της όποιας βλάβης ή ζημίας έχω υποστεί από τέτοιου είδους παράνομες και συκοφαντικές ενέργειες.

Σε περίπτωση αρνήσεώς σας να μου παραδώσετε το ανωτέρω υλικό, σας δηλώνω ότι ρητά επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον πάσης Διοικητικής και Δικαστικής Αρχής και κυρίως ενώπιον παντός Ποινικού Δικαστηρίου και Εισαγγελικής Αρχής, για τη διασφάλισή μου και προστασία της προσωπικότητάς μου και προκειμένου να διεκδικήσω δικαστικά κάθε υφιστάμενη ή μελλοντική ζημία που τυχόν υποστώ από τις ανωτέρω πράξεις ή παραλείψεις σας και την εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας».

Η απάντηση Μακρίδη στον Πάτση

Ο έφορος του τμήματος ανδρών μπάσκετ της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλους, Νίκος Μακρίδης, απάντησε στον πρώην ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως προσφέρθηκε να βοηθήσει την μπασκετική ομάδα αλλά ο έφορος του συλλόγου (Νίκος Μακρίδης) αρνήθηκε.

Αναλυτικά: «Πρώην μεγαλομέτοχε, μη εκτελεστικέ πρόεδρε της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Πάτση, επειδή αναφερθήκατε στον έφορο της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου δηλαδή σε εμένα σε ραδιοφωνική σας συνέντευξη, να σας υπενθυμίσω, όσον αφορά τη δήθεν οικονομική ενίσχυση στο τμήμα που προσφέρατε μέσω της Στελλίνας Παύλου, προ ενός μηνός, ότι αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται έτσι. Η Στελλίνα Παύλου θα έπρεπε να ξέρει πριν κάνει οποιαδήποτε ενέργεια, ότι θα έπρεπε να ενημερώσει τον έφορο πρώτα και όχι να μπαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον αγώνα, χωρίς την άδεια κανενός και την ώρα που οι αθλητές κουρασμένοι πήγαιναν να κάνουν το μπάνιο τους μετά από ένα δύσκολο και νικηφόρο αγώνα. Δεν ξέρω πως λειτουργούσε στο Πανθεσσαλικό η κ. Παύλου (πληροφορίες λένε ότι αλώνιζε στα αποδυτήρια και έφερνε σε δύσκολη θέση τους προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρου). Το κλειστό της Νέας Ιωνίας θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν είναι το τσιφλίκι της.

Θα έπρεπε επίσης να ξέρει η κ. Παύλου ότι όποια πρόταση είχε εκείνη τη στιγμή να κάνει ο πρώτος που θα έπρεπε να ενημερώσει ήμουν εγώ.

Με ποιο δικαίωμα και ως τι στείλατε την εκπρόσωπο σας να δώσει οικονομική ενίσχυση στο τμήμα του μπάσκετ όταν δέκα ημέρες πριν ξεφτιλίσατε έναν ολόκληρο λαό λέγοντας του ότι είναι αχάριστοι χρησιμοποιώντας κι άλλα κοσμητικά επίθετα;

Οταν πριν από οκτώ ημέρες δηλώσατε ότι θέλατε να αγοράσετε την ΠΑΕ ΑΕΛ; Οταν πριν τρεις μέρες θέλατε να αγοράσετε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;

Της απάντησα λοιπόν ότι το τμήμα μπάσκετ δεν έχει ανάγκη τα χρήματα σας και θα πορευτούμε με τα ελάχιστα ως μηδαμινά που υπάρχουν. Κύριε Πάτση αν είχατε να κάνετε κάποια σοβαρή πρόταση θα έπρεπε να στείλετε τον εκπρόσωπο σας στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη να την καταθέσει επίσημα, την όποια πρόταση θέλατε να κάνετε και εκεί θα αποφάσιζε όλο το Δ.Σ. και όχι μόνο εγώ. Οχι βέβαια ότι θα άλλαζε κάτι αφού για εμάς ήσασταν ξένο σώμα για όλη τη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου.

Το κακό που μας κάνατε ήταν τεράστιο αποσύροντας την ομάδα από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και αδιαφορώντας για όλους και για όλα. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια του Νικιώτη κ. Πάτση δεν εξαγοράζεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου