ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δάκρυσαν στον τελευταίο αγώνα

δάκρυσαν-στον-τελευταίο-αγώνα-730222

Οι ποδοσφαιριστές της Κ20 της Νίκης Βόλου

Οικογένεια μέχρι και την τελευταία στιγμή αποδείχθηκε η Κ20 της Νίκης Βόλου με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δίνουν το τελευταίο παρών αλλά και να λένε το τελευταίο αντίο χθες το βράδυ, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα μαντάτα από το Δ.Σ. της Super League την περασμένη Τρίτη δεν ήταν τα αναμενόμενα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, που περίμεναν με ανυπομονησία όλο αυτό το διάστημα να ξαναπατήσουν γήπεδο και να παίξουν με τον «άγγελο» στο στήθος.

Το τελευταίο αντίο δεν ήταν επίσημο και δεν ήρθε με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπως πολλοί θα περίμεναν, με τους κυανόλευκους ποδοσφαιριστές να φωνάζουν χθες το βράδυ για τελευταία φορά με όση φωνή τους είχε απομείνει το όνομα «ΝΙΚΗ» σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καναλίων.

Μετά το τέλος του αγώνα ο οποίος βρήκε νικήτρια την ομάδα Κ20 με 5-2, ο προπονητής Παντελής Βαρβέκης αγκάλιασε για τελευταία φορά τα παιδιά του και μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης τους είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για όλα όσα μου έχετε προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια, που είμαι κοντά σας. Ελπίζω μια μέρα να είμαστε και πάλι μαζί ή να συνεργαστούμε ξανά κάπου αλλού. Εάν έθιξα κάποιον ή τον αδίκησα ζητάω συγνώμη και εύχομαι όλοι σας να είστε υγιείς και ό,τι στόχο έχετε βάλει σε αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο όλοι σας να μπορέσετε να τον εκπληρώσετε».

Στο τελευταίο αντίο αγωνίστηκαν οι: Μπουργάνης, Γεωργατζής, Αγγελής, Ράπτης, Πέτσης, Κανταρτζής, Στρούγγης, Καρακώστας, Νιαώτης, Σιώμος, Τσιάκος, Ποζατσίδης, Μουτζούρης, Σουάρες, Πλασταράς, Πύλος.

Το παρών στο χθεσινό αποχαιρετιστήριο φιλικό έδωσαν και τα μέλη της Επιτροπής, που σχημάτισε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου με μοναδικό αντικείμενο να αναλάβει την επόμενη μέρα του συλλόγου και το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Τα μέλη της Επιτροπής συζήτησαν με τον προπονητή Παντελή Βαρβέκη, ενώ αναμένεται πλέον να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές, αφού στόχος της Ερασιτεχνικής είναι η Νίκη Βόλου από τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας ως βάση τα παιδιά των ομάδων υποδομών. Μία από τις λύσεις είναι να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές και να αγωνίζονται σε φιλικά παιχνίδια, είτε να παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Η Επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά χθες και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις. Την Επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Γιάννης Ξάνθης, Στέλιος Βούλγαρης, Δημήτρης Χατζημπύρος, Σωτήρης Λαγός, Δημήτρης Γκόλιας και Δημήτρης Δεμίρης.

«Γ.Σ. στις 4 Φεβρουαρίου»

Οπως έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννης Ξάνθης, για τον επόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση των μελών της Ερασιτεχνικής. Συγκεκριμένα αυτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και θα αφορά τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

«Νέα αρχή… »

Μετά την άρνηση της Super League να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τα τμήματα υποδομών της Νίκης Βόλου οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, ο Δημήτρης Γκόλιας, εκ των μελών της Επιτροπής σωτηρίας, με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Η απόφαση της Superleague σηματοδοτεί τη νέα αρχή της ιστορικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Μία απόφαση που μας βάζει σε μία νέα τροχιά, ανασυγκρότησης, οργάνωσης και δημιουργίας της καινούργιας ομάδας για την οποία και πάλι θα καμαρώνουν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι και όχι μόνο οι οπαδοί της. Με βάση τις αρχές της αξιοπρέπειας, του σεβασμού στην ιστορία του Συλλόγου και έχοντας την ευθύνη έναντι των προγόνων μας που ίδρυσαν αυτή την ομάδα το 1924, είμαστε εδώ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, για να δημιουργήσουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, βασιζόμενοι σε παιδιά που προέρχονται από τις ομάδες των υποδομών… Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας! ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924… 90 ΧΡΟΝΙΑ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».

Σε αναμονή για …ΕΠΟ

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ παραμένει ακέφαλη και για τις 23 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές, με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρρή να έχει παραιτηθεί και μέχρι σήμερα να υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη και με τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Γκαγκάτση να μην θέτει υποψηφιότητα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί στη Νίκη Βόλου, το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ετσι στον Ερασιτέχνη περιμένουν τις εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η συνάντηση με το νέο πλέον πρόεδρο πιθανότατα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου