ΤΟΠΙΚΟ

Διεύρυνε τη διαφορά η ΑΕ Διμηνίου, φθάνοντας στο +5

διεύρυνε-τη-διαφορά-η-αε-διμηνίου-φθάν-734010

Στους 5 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της η ΑΕ Διμηνίου, η οποία για την 14η αγωνιστική επιβλήθηκε έστω και δύσκολα με 1-0 του Μαγνησιακού, ενώ στο ντέρμπι του Α’ Ομίλου στην Α’ Κατηγορία, Σκιάθος και Θησέας Αγριάς έμειναν στο 0-0. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής για το 2015.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΕ Διμηνίου – Μαγνησιακός 1-0

Σκόρερ: (32’ Τσουκάλης)

Μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στο Μαγνησιακό, ωστόσο η ΑΕ Διμηνίου πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσουκάλης με κεφαλιά στο 32’, φθάνοντας συνολικά τα 8 στο πρωτάθλημα και 5 συνεχόμενα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 31’, με τον Ταμπακόπουλο να σημαδεύει το οριζόντιο του Παρκιώτη, ενώ στο 58’ ο Προβιάς του Μαγνησιακού εκτέλεσε φάουλ, με τον Κοντογιάννη να αποκρούει σε κόρνερ με τη βοήθεια και του δοκαριού.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας (85’ Βητόπουλος), Αναστασίου, Μοράλες, Ταμπακόπουλος, Μαυρίδης, Σαμαράς, Φαρασόπουλος, Αποστολίδης (75’ Τανάγιας), Τσουκάλης, Αξιώτης (65’ Κανδύλας).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης,Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Γιαμαλής (75’ λ.τρ. Μωυσίδης), Προβιάς, Βασιλείου, Οικονόμου (46’ Σαλαμούρας), Ντούρο, Καρακίτσος (65’ Τσιάνος), Κόλα, Τσιουρέλης.

Σκιάθος – Θησέας 0-0

Σκόρερ: –

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής Σκιάθος και Θησέας Αγριάς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, αλλά και στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι δίχως μεγάλες συγκινήσεις και φάσεις. Σημαντικότερες στιγμές του αγώνα ήταν το σουτ του Ντερβίσι στο 66’ που εξουδετέρωσε ο Κουτσιρίμπας, ενώ για τους φιλοξενούμενους, η προσπάθεια του Κόκκα στο 82’ κατέληξε άουτ.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαϊδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης, Καμπουρέλης, Γκίνης (80’ Ζάνης), Τσάγγαρης (65’ Ντερβίσι), Καλλιακούδας, Σκέμπι, Γκάγκας, Αραμπατζής (35’ λ.τρ. Ν. Μιαρίτης).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου (48’ λ.τρ. Ισά), Χάνος, Δανηλόπουλος (88’ Σιδηρόπουλος), Λιάρος (14’ λ.τρ. Σούδης), Βαλωτής, Κόκκας, Κατσιώτης.

Αρης – Α.Ε. 2002 3-1

Σκόρερ: (15’ Μπαρμπούτας, 25’ Γκατζούνας, 68’ Τσίρος – 93’ Παρίσης)
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Άρης Μελισσατίκων, που επιβλήθηκε με 3-1 της Α.Ε 2002. Για τους κιτρινόμαυρους του Θανάση Βλαχόπουλου που επανήλθαν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, το σκορ άνοιξε ο Μπαρμπούτας στο 15’ με ατομική ενέργεια. Στο 25’ ο Γκατζούνας μετά από πάσα του Μπαρμπούτα διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68’, ο Τσίρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Παρίσης στις καθυστερήσεις.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Καρακάσης, Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα (73’ Γούλας), Τσουκαλάς (46’ Στραβέλας), Τσελεπής (65’ Τσίρος), Μπαρμπούτας, Γκατζούνας.
A.E. 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος (46’ Κούρτι), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Μεϊντής (80’ Τζοβάρας), Πολυχρόνου, Κουβαράς (46’ Πότσκα), Στουμποβίκος, Παρίσης.

Ηρακλής – Ιωλκός 1-0

Σκόρερ: (90+4 Σαμαράς)

Με «χρυσό» σκόρερ το Σαμαρά στις καθυστερήσεις, ο Ηρακλής Βόλου πανηγύρισε σημαντική νίκη απέναντι στην Ιωλκό. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι, αλλά οι ευκαιρίες των Βουρδάκη και Γεωργιάδη στο πρώτο μέρος κατέληξαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη, η Ιωλκός προσπάθησε να πάρει το τρίποντο, ωστόσο ο Ρουμπάτης, μετά το 80’, αρχικά σε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα άουτ και στη συνέχεια με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Κορέντη. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Μετά από σέντρα του Δημήτρη Μαραγκού και σύγχυση στην άμυνα της Ιωλκού, ο Σαμαράς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Κορέντης, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης, Τζιόλας (70’ Δ. Μαραγκός), Μόκιας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Λεβέντης, Σιαμέτης (80’ Μπαρέκας), Γεωργιάδης (70’ Ν. Μαραγκός), Τσατσαρώνης.

ΙΩΛΚΟΣ: Πρωτούλης, Τόντα, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καζδαρίδης (88’ λ. τρ. Ντίκας), Κοντορίζος (70’ Βέρμπης), Συμεωνίδης, Δημητρίου, Ρουμπάτης, Τσάμης (83’ Κούτσικος).

Δημητριάς – Πανιώνιος 2-2

Σκόρερ: (28’ Τοπάντζα, 56’ Ταφίλης – 58’ Νικούδης, 79’ Ανγκόλι)

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Σ. Δημητριάς και Πανιώνιο στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι με ψυχικά αποθέματα και δόση τύχης κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Το 1-0 έκανε ο Τοπάντζα στο 28’ με σουτ εκτός μεγάλη περιοχής, ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 56’ ο Ταφίλης έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με σουτ, έπειτα από σέντρα του Τοπάντζα. Οι παίκτες του Τάκη Βαταμίδη πλησίασαν αμέσως στο 3-0 με δοκάρι του Τοπάντζα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στην αμέσως επόμενη φάση με ατομική ενέργεια και πλασέ του Νικούδη. Στο 79’ ο Ανγκόλι κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Λυρίτσης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμος, Ασημάκης, Μπάφας, Μπουρνάκης (79’ Μαργαρίτης), Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας (66’ Πετρόπουλος), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Κοτσέλος (63’ Δημουλάς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Γ. Στ. Μπασδάνη, Παπαδόπουλος, Γ. Φώτου (λ.τρ. Αρβανίτης 59’), Βαΐτσης (46’ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Λυρίτσης (80’ Πέτσης), Μοσχούδης, Ανγκόλι.

Αγ.Παρασκευή – Ν.Α.Νίκης 3-0 αα.

Ρεπό: Σαρακηνός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου