ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εβδομάδα επαφών σε όλα τα επίπεδα

εβδομάδα-επαφών-σε-όλα-τα-επίπεδα-734071

Εβδομάδα επαφών σε όλα τα επίπεδα αναμένεται η τρέχουσα για τη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να περιμένουν την απάντηση της SuperLeague, αναφορικά με τις υποδομές και στη συνέχεια το ραντεβού με την ΕΠΟ.

Με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να διαλύεται…και να μη συνεχίζει στο πρωτάθλημα της SuperLeague, αφού χθες δεν αγωνίστηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αυτήν τη φορά, το βάρος έχει πέσει πλέον στην επόμενη μέρα και στη δημιουργία της νέας Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με επιστολή-αίτημα που εστάλη μέσω της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι αιτούνται από τη διοργανώτρια αρχή της Super League, οι ομάδες υποδομών της Νίκης Βόλου, να συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Κ20, Κ17 και Κ15, παρά την αποβολή της πρώτης ομάδας από την πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Ο πρόεδρος της SuperLeague, κ. Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, φάνηκε θετικός στο να συνεχίσουν οι «μικροί» να αγωνίζονται, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει απόφαση και από τους προέδρους των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και να βρεθεί και το νομικό παραθυράκι, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη 13/01/2015 στις 2μ.μ., όταν και θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Στόχος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί και πρόθεση είναι να ξεκινήσει και πάλι από τη Γ’ Εθνική, να πλαισιωθεί από τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν κατά κύριο λόγο την ομάδα Κ20 και η οποία είχε αξιοπρόσεκτη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Το μέλλον βρίσκεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα είναι κρίμα να χαθούν από την οικογένεια της Νίκης Βόλου, η οποία πλέον περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, με την Ερασιτεχνική να έχει αναλάβει το βάρος.

Και μετά…ΕΠΟ

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, μετά τη δημιουργία μιας ολιγομελούς επιτροπής της οποίας επικεφαλής θα είναι πιθανότατα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Ξάνθης, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ζήτημα των κυανόλευκων είναι το πού θα μπορεί η Νίκη Βόλου να αγωνιστεί από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τους κυανόλευκους να προτίθενται να κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ομως η ΕΠΟ παραμένει ακέφαλη και για τις 23 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές, με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρρή να έχει παραιτηθεί και μέχρι σήμερα να υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη και με τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Γκαγκάτση, να μη θέτει υποψηφιότητα. Στόχος είναι η συνάντηση να γίνει με το νομικό τμήμα της ΕΠΟ και από κει και πέρα να ξεδιαλύνει το τοπίο και να αρχίσουν οι όποιες κινήσεις με τους υπεύθυνους της επιτροπής να ζητούν και γραπτώς τις εγγυήσεις… από την ΕΠΟ. Από τη στιγμή που η συνάντηση με την ΕΠΟ ολοκληρωθεί και υπάρχουν και οι δεσμεύσεις, τότε η Ερασιτεχνική αναμένεται να προχωρήσει και σε σύγκλιση Γενικής Συνελεύσεως, όπου και θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις, αλλά και θα παρθούν οι αποφάσεις παρουσία και των μελών.

Στήριξη και από τους Παλαιμάχους

Στο πλευρό της Νίκης Βόλου και της Ερασιτεχνικής βρίσκονται και οι Παλαίμαχοι του συλλόγου, μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Στόχος και πρόθεση των παλαιμάχων είναι να βοηθήσουν με όσες δυνάμεις έχουν, είτε μέσω της επιτροπής, είτε μέσω της ανάληψης των Ακαδημιών του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου