ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μόνο στην Ερασιτεχνική οι προτάσεις

μόνο-στην-ερασιτεχνική-οι-προτάσεις-737355

Αναφορικά με το μέλλον της Νίκης Βόλου και όχι μόνο…

Συσπείρωση από όλες τις δυνάμεις απαιτείται στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, προκειμένου να βρεθεί η λύση και η ομάδα να ξεκινήσει και πάλι από μία νέα βάση αφήνοντας στο παρελθόν αμαρτωλές ιστορίες και καταστάσεις που την έφεραν στο φετινό αδιέξοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Super League, η Νίκη Βόλου γιόρτασε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τα 90α γενέθλιά της, αποτελώντας την πρώτη ομάδα της κατηγορίας, η οποία αποχωρεί μεσούσης της περιόδου.

Πλέον όμως η οικογένεια της Νίκης Βόλου θα πρέπει να ενωθεί και πάλι και να δει το μέλλον, αφήνοντας πίσω της διχόνοιες και λάθη του παρελθόντος, μιας και μόνο ενωμένη μπορεί να προχωρήσει και να σχεδιάσει εκ νέου το μέλλον της.

Τη συγκεκριμένη στιγμή και αφού τίποτα δεν κινείται αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέλαβαν πρωτοβουλίες για το καλό του συλλόγου, δίχως ωστόσο να έρθουν πρώτα σε συνεννόηση ή να ενημερώσουν την Ερασιτεχνική Νίκη, η οποία και ως μητρικό σωματείο θα είναι εκείνη που θα τρέξει τις όποιες ενέργειες για το καλό της ομάδας, όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένη να κάνει.

Από την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου το ζητούμενο είναι όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει το σωματείο να δώσει το παρών στα γραφεία του στην οδό Μαιάνδρου και από κει και πέρα το ζήτημα να περνά από το Δ.Σ.

Η Νίκη Βόλου έχοντας βιώσει πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις στο παρελθόν θα πρέπει να κοιτάξει πλέον το μέλλον με σοβαρότητα, να σκύψει πάνω στην επόμενη μέρα, η οποία πιθανότατα θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η συνάντηση με την ΕΠΟ είναι επίσης ένα από τα ζητούμενα μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως λόγω του γεγονότος ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και παραμένει ακέφαλη η συνάντηση αυτή θα γίνει σίγουρα μετά τις 23 Ιανουαρίου, οπότε και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

Απο ‘κει και πέρα ένα ακόμη ζητούμενο είναι η λύση – εκκαθάριση της ΠΑΕ και πότε αυτή θα ξεκινήσει, αφού τυπικά θα πρέπει πρωτίστως να υπάρξει γενική συνέλευση των μετόχων, εφόσον όμως αυτό δεν γίνει ίσως να ακολουθηθεί και μια άλλη διαδικασία, εφόσον δεν τελεσφορήσει η πρώτη.

Εσκασαν οι πρώτες προσφυγές

Τη λύση της προσφυγής, προκειμένου να μείνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα ελεύθεροι επέλεξαν τρεις ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα στη λίστα που αναμένεται να μεγαλώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, θέλοντας παράλληλα να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, βρίσκονται οι Βασίλης Σκούρτης, Γιώργος Νικλητσιώτης και Στέλιος Τσουκάνης.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Σκούρτης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Ο Ελληνας επιθετικός, που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της πρώτης κατηγορίας, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αστέρα και το μόνο που απομένει είναι να λυθεί και τυπικά το θέμα με τη Νίκη Βόλου, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Αρκάδες. Ο 22χρονος επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα, ενώ γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τον Στάικο Βεργέτη και περιμένει πλέον να ολοκληρωθεί το θέμα με τη Νίκη, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και για τα επίσημα παιχνίδια.

Σε αναμονή της SuperLeague

Πρόταση στη διοργανώτρια αρχή της Super League, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών κατατέθηκε τις περασμένες μέρες. Συγκεκριμένα το αίτημα εστάλη στον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, προκειμένου να μην πάει χαμένη η χρονιά και για τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 και έτσι η Νίκη Βόλου να συνεχίζει να αναπνέει έστω και με αυτό τον τρόπο στα πρωταθλήματα των υποδομών.

Αναμφίβολα μια θετική απάντηση θα έμοιαζε την παρούσα στιγμή σαν όαση στην έρημο για τη Νίκη Βόλου, ενώ θα μπορούσε και στο άμεσο μέλλον να στηριχθεί σε πολλά από τα αυτά τα παιδιά, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού και εμπειρίες θα μπορούν να αποκτήσουν περισσότερες, αλλά και οι επιλογές θα ήταν περισσότερο οικονομικές, από το να δημιουργηθεί μία ομάδα από το μηδέν. Σημειώνεται πάντως πως και οι τρεις ομάδες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες των Παντελή Βαρβέκη, Τάκη Τσόγκα και Παναγιώτη Ζορδομπά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου