ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενα θαύμα ή εκκαθάριση

ενα-θαύμα-ή-εκκαθάριση-746721

Αναζητείται η επόμενη λύση για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά την παραίτηση του Ακη Κουντούρη

Μετά από το σοκ της περασμένης Παρασκευής για την ομάδα της Νίκης Βόλου με την ματαίωση της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, οι κυανόλευκοι αναζητούν την επόμενη λύση η οποία θα είναι είτε να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος αγοραστής, ο οποίος και θα ορίσει και την επόμενη διοίκηση, είτε η εκκαθάριση και η διάλυση της ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το δεύτερο σενάριο φαντάζει ως επικρατέστερο την παρούσα στιγμή για τους κυανόλευκους, οι οποίοι εφόσον προχωρήσουν σε εκκαθάριση μέσα στις επόμενες θα αποχωρήσουν και από το πρωτάθλημα της Super League, γράφοντας έτσι την πιο μαύρη σελίδα στην 90χρονη ιστορία τους.

Από τη στιγμή που φαίνεται να μην έχει βρεθεί κάποια σοβαρή πρόταση επενδυτή ή αγοραστή, ώστε να τρέξει την ΠΑΕ μέχρι το τέλος η οι τίτλοι τέλους πέφτουν για την Βολιώτικη ομάδα, η οποία μετά από περίπου μισό αιώνα πανηγύρισε την επιστροφή της στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία αλλά και τη διάλυση της.

Μάλιστα χθες με έγγραφο που απέστειλε ο Ανδρέας Πάτσης προς τον Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου ζήτησε από το μητρικό σωματείο να ενημερώσει μέχρι σήμερα Τρίτη για το αν έχει προκύψει ενδιαφερόμενος αγοραστής που θα διόριζε και στη συνέχεια Δ.Σ. Σε περίπτωση που η απάντηση από την Ερασιτεχνική είναι αρνητική τότε θα προχωρήσει σε ανάκληση της άδειας της ΠΑΕ στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Από τη στιγμή αυτή και μετά και εφόσον επενδυτής δεν βρεθεί, βάσει με τον ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Ν4115/2013, η Νίκη Βόλου οδηγείται στην Football League 2 (Γ’ Εθνική κατηγορία) και γίνεται εκκαθάριση εντός τριμήνου από τον υποβιβασμό.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό χθες ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Ακης Κουντούρης, αποτελεί παρελθόν και τυπικά από το Δ.Σ. των κυανόλευκων, υποβάλλοντας χθες Δευτέρα 22/12 την παραίτηση του. Ετσι η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει μείνει δίχως νόμιμο εκπρόσωπο.

Ετοιμάζουν βαλίτσες…

Την ώρα που λύση δεν φαίνεται να έχει βρεθεί παίκτες και τεχνικό τιμ, ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλους ποδοσφαιρικούς προορισμούς. Με την μεταγραφική περίοδο να ξεκινά και επίσημα σε λίγες μέρες, αρκετές είναι οι ομάδες που φαίνεται να ενδιαφέρονται για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Ο αρχηγός και επιθετικός των κυανόλευκων, Χρήστος Τζιώρας φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τον Απόλλωνα Αθηνών, όπου προπονητής είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης. Παράλληλα ο Κέις Λάουξ έχει αυτοπροταθεί στην ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή Ροτζέριο στα ερυθρόλευκα.

Επίσης ο Βασίλης Σκούρτης φέρεται να έχει αρκετές προτάσεις, εξαργυρώνοντας έτσι τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα με δέκα συμμετοχές.

Από ‘κει και πέρα κρούση από τον Εργοτέλη φαίνεται να έχει και ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος όμως δεν θα έλεγε όχι και σε μία πρόταση πιο κοντά στην πόλη του Βόλου, από το να ξενιτευτεί για την Κρήτη.

Μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα

Σε ανακοίνωση τους ο Ομιλος Φιλάθλων και οι Blue Diamonds αναφέρουν: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου και η Λέσχη Γυναικών Blue Diamonds, πέρα από την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα μας και τη συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, που κατ΄ επανάληψη έχουν δείξει εμπράκτως, δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο σε διάφορες εκδηλώσεις. Μια από αυτές είναι η προσφορά τροφίμων ρουχισμού και παιχνιδιών, σε άπορες οικογένειες ανέργους και ευαγή ιδρύματα, για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Σας καλούμε και σας παρακαλούμε λοιπόν, να συμβάλετε και εσείς στη προσπάθεια αυτή. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, έχοντας τη σιγουριά ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι θετική στο κάλεσμα μας.

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης, 17.00 έως 21.00».

Οι Blue Angels: «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Angels, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια για τις άπορες οικογένειες της πόλης. Σε ανακοίνωση του ο σύνδεσμος αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια ο σύνδεσμος μας έχει να επιδείξει δραστηριότητες και εκτός γηπέδων. Θέλοντας για ακόμα μια χρονιά να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα συλλέγονται στα γραφεία του συνδέσμου τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός και παιχνίδια, για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας. Περιμένουμε όλους τους Νικιώτες και όχι μόνο να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια. Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι.

Καθημερινά από της 18:00-22:00 στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 43».

Η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι στο νεαρότερο και πιο ζωντανό κομμάτι του οπαδικού μας κινήματος, εκτός από την αγάπη για την ομάδα, περισσεύει και η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. Η ανιδιοτελή τους προσφορά δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους. Για τον λόγο αυτό, η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου 1924, συμπορεύεται με τα παιδιά των Blue Angels και σ΄ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων. Ολοι μαζί μπορούμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου