ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναχωρεί για Βέροια η Νίκη Βόλου

αναχωρεί-για-βέροια-η-νίκη-βόλου-751565

Σήμερα στις 11 π.μ. από το Πανθεσσαλικό για την πρωτεύουσα της Ημαθίας

Εν μέσω πολλών προβλημάτων η Νίκη Βόλου αναχωρεί σήμερα στις 11 το πρωί για τη Βέροια, όπου στις 5.15 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μέχρι τελευταία στιγμή χθες αργά το βράδυ έγινε προσπάθεια από τον γενικό αρχηγό των κυανόλευκων, Απόστολο Κουφογιώργο, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά για το σημερινό παιχνίδι. Τελικά η προσπάθεια ευοδώθηκε και ο φόβος να μην ταξιδέψει η ομάδα στη Βέροια ξεπεράστηκε και έτσι ο αγώνας απέναντι στον Πλατανιά δεν θα είναι ο τελευταίος για τους κυανόλευκους.

Ομως τα προβλήματα για την βολιώτικη ομάδα δεν τελειώνουν εδώ, αφού όλα δείχνουν να βρίσκονται στον αέρα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να παλεύει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα για όσες περισσότερες μέρες ή και ώρες μπορούν, περιμένοντας παράλληλα ένα θαύμα.

Η κατάσταση πάντως δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη και αποτελεί ντροπή για το σύλλογο η εικόνα στην οποία έχει περιέλθει αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι αλλιώς ονειρεύονταν ο φίλαθλος τη φετινή σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Super League. Ομως μέχρι στιγμής η αγάπη του κόσμου της και κάποιων αγνών φιλάθλων την κρατούν ζωντανή έστω και στην εντατική.

Χωρίς τέσσερις

Με ψυχολογία στο ναδίρ και δίχως κουράγιο για πολλά… τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές συνέχισαν και χθες τις προπονήσεις δίχως να υπάρχει σκέψη σε καμία περίπτωση όπως παλαιότερες χρονιές για απεργία ή αποχή με τον Κορίνθιο τεχνικό και τους παίκτες του να παραμένουν ενωμένοι και ομάδα έστω και σε μία κατάσταση όπως αυτή που δεν φαίνεται να έχει γυρισμό. Για τον σημερινό αγώνα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημήτρη Ταΐρη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς των Χανίων με τον Πλατανιά, ενώ για τη Βέροια δεν θα ταξιδέψουν ο Κώστας Κοτσαρίδης λόγω ενοχλήσεων, αλλά και οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Κέις Λάουξ που ζήτησαν να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή για διαφορετικούς λόγους.

Η Βέροια

Αμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η Βέροια και θα την διεκδικήσει χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στο ματς της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ο σύλλογος της Ημαθίας θέλει να επανέλθει μετά την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως αντίπαλο και την κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Χοσέ Γκρανέρο να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Κατίδη, Γεωργιάδη, Oστοϊτς, Εσπάρθα για αγωνιστικούς λόγους, καθώς και τον Μπαλάφα που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Καντιμοίρη, Τόρες, Κάλι, Βέρτζο, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνη, Αμαραντίδη, Μπατιόν, Βάσκεζ, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδη, Καλτσά, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παππάς (Αθηνών) και σε ρόλο βοηθών οι κ.κ. Γεωργακάκος (Αθηνών), Καραϊσαρίδης (Πιερίας). Τέταρτος θα είναι ο κ. Γρατσάνης (Τρικάλων).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου