ΤΟΠΙΚΟ

Ξύπνησαν μνήμες οι παλαίμαχοι

ξύπνησαν-μνήμες-οι-παλαίμαχοι-752515

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό χθες στο Πανθεσσαλικό

Μνήμες από το παρελθόν αναβίωσαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τεσσάρων ομάδων να δίνουν το παρών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτό: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, της Καβάλας, των Τρικάλων αλλά και της οικοδέσποινας Νίκης Βόλου, αψήφησαν το κρύο, έκρυψαν τα περιττά κιλά… αλλά ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου κερδίζοντας το χειροκρότημα αλλά και την χαρά να βρίσκεσαι και πάλι με φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους από το παρελθόν.

Μετά την επανασύσταση του συνδέσμου των Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, οι «κυανόλευκοι» βετεράνοι, διοργάνωσαν το τουρνουά το οποίο έλαβε χώρα χθες Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων της Καβάλας, του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων. Το τουρνουά είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο κόσμος πρόσφερε τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο μπορούσε σε συνανθρώπους και οικογένειες, που έχουν ανάγκη.

Οι αγώνες είχαν διάρκεια 30 λεπτών με τη Νίκη Βόλου να χάνει στο πρώτο παιχνίδι από την Καβάλα, με το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση να σημειώνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Βασίλης Αβραμίδης.

Στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ, με τους παλαιμάχους του «Δικεφάλου του Βορρά» να επικρατούν με 2-1, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό, όπου κερδίζοντας με 1-0 την Καβάλα, χάρις σε τέρμα του Ρουσομάνη.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά

Νίκη Βόλου – Καβάλα 0-1

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 1-2

Τελικός

ΠΑΟΚ – Καβάλα 1-0

Το παρών στο χθεσινό τουρνουά έδωσαν:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τσαλούχος – Κ. Κοκκινάκης): Διαμαντάρας, Τσούμας, Μανώλης Κοκκινάκης, Τσούμας, Καραηλίου, Κολοβός, Μιτζηλαίος, Σπυριδάκης, Ζαφειρίου, Μωραΐτης, Παναγιωτόπουλος, Χασάπης, Φασουράκης, Καρρόπουλος, Τσαλούχος, Μαντζανάς, Πανόπουλος, Σταμουλάκης, Ρηγίνος, Τσίρκοβιτς, Γούργος, Μόσχος, Μητρομάρας, Τσουκαλάς, Ανδρουτσόπουλος, Νικοβιώτης, Τσόγκας, Χρυσοστομίδης, Βλαχόπουλος, Ραχαντάς, Λέτσιος, Πετράκης, Παφλιάς, Αγασιώτης.

ΠΑΟΚ (Μπέλλης): Αργυρόπουλος, Παπαχριστούδης, Γιόκας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Καπουσούζης, Μπορμπόκης, Μουστάκας, Ιορδανίδης, Αλεξανδρίδης, Καπετανόπουλος, Ρουσομάνης, Μπόλκας, Κουκίδης, Κουτσελίδης, Τιούτιος.

ΚΑΒΑΛΑ (Φιλιππίδης): Σπανίδης, Ιωσηφίδης, Παπαβασιλείου, Μαλλιαρός, Φιτσιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Καρασαρίδης, Κατρακυλάκης, Ιατρόπουλος, Αβραμίδης, Σιλάιδος, Παπανδρέου, Γιορμπαλίδης, Σεϊτανίδης, Χαραλαμπίδης, Στεφάνου, Δερμιτζάκης, Καραολάνης, Γιαννακίδης, Μόσχος, Λεμονίδης, Χρυσαφίδης, Ρουμελιώτης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σακελλαρίου): Δημητρίου, Αγγελόπουλος, Παραπραστανίτης, Πάτρας, Πιάζας, Τσικρικάς, Σακελλαρίου, Ζαβλανός, Μαλλιώρας, Πρεκατές, Μπακάλης, Λαγάρας, Κολώνας, Τσιαφίτσας, Κνέζεβιτς, Μπουλούτσος, Βαγενάς, Καλατζής, Γκουγκουλής, Ζήκος, Πράπας.

Διαιτητής των αναμετρήσεων ήταν ο Δημήτρης Γκόλιας, με βοηθούς τους Θάνο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Αποστολόπουλο.

Τιμητική πλακέτα στους Τζαναβάρα, Τζιώρα και Αργύρη για την περσινή άνοδο

Ο κ. Δήμος Κολοβός παρέλαβε συγκινημένος την τιμητική πλακέτα για την άνοδο της Νίκης Βόλου στην Α’ Εθνική τη δεκαετία του ’60

Κοκκινάκης: «Πάντα δίπλα στην ομάδα»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, Κυριάκος Κοκκινάκης, σχολίασε αναφορικά με το χθεσινό τουρνουά αλλά και τις εξελίξεις στην κυανόλευκη ΠΑΕ: «Διοργανώσαμε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά για τα 90 χρόνια της Νίκης με τη συμμετοχή και των ομάδων του ΠΑΟΚ, των Τρικάλων και της Καβάλας. Σκοπός ήταν να μαζέψουμε κάποια τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της περιοχής και παράλληλα να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της Νίκης. Πήγε καλά. Ευχαριστηθήκαμε εμείς, ο κόσμος που ήρθε και κάναμε και κοινωνικό έργο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Για το αν θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτοβουλίες από τους παλαιμάχους και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Εχουμε κάποιες ιδέες στο μυαλό μας, περιμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Θα είμαστε κοντά για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιστεύουμε η ομάδα να προχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά βλέπουμε. Η Νίκη θα είναι πάντα Νίκη. Δεν έχει σημασία αν θα παίζει στο τοπικό, στη Γ’ Εθνική, τη Β’ ή την Α’ . Για εμάς είναι πάντα ίδια και την υπηρετούμε εδώ και χρόνια. Περιμένουμε τις διοικητικές εξελίξεις εμείς οι παλαίμαχοι για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε από την πλευρά μας»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου