ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα στο «The Voice»

βολιώτισσα-στο-the-voice-741154

Η Ζωή Τζαλαβρέτα μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του «ΣΚΑΙ»

Το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής μιας ταλαντούχας Βολιώτισσας, της Ζωής Τζαλαβρέτα, εκπροσωπεί δυναμικά τον Βόλο στο μουσικό ριάλιτι «The Voice» του «ΣΚΑΙ», που άρχισε να προβάλλεται προχθές, καθηλώνοντας πλήθος θεατών σε όλη την Ελλάδα. Η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια, που «παίζει» και στο τρέιλερ της εκπομπής, ανεβαίνει με αξιώσεις στη σκηνή συμμετέχοντας στο μουσικό ριάλιτι που διαθέτει πολλούς ένθερμους φίλους για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η Ζωή Τζαλαβρέτα μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη δεκάχρονη, επιτυχημένη πορεία της στο τραγούδι, τις επιτυχημένες συνεργασίες που μετρά και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στο συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι.

Η παρουσία της στο «Voice» αποτελεί «μια ακόμη δημιουργική πρόκληση», όπως υπογράμμισε, σημειώνοντας επίσης ότι της δίνεται η δυνατότητα «να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη μουσική» και παράλληλα «να τη δουν περισσότεροι άνθρωποι».

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που δοκιμάζει με επιτυχία τα όριά της σε όλα σχεδόν τα είδη μουσικής, είναι γνωστή και αγαπητή στον Βόλο και τη Μαγνησία γενικότερα και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σημαντικά σχήματα και ονόματα της μουσικής. Ανατρέχοντας στα μουσικά της βήματα, σκιαγραφεί δεκάδες σημαντικές συνεργασίες με τη Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, την ορχήστρα του ωδείου «Ρυθμός», τη συμμετοχή της σε μεγάλη συναυλία στο Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και σε μουσικά αφιερώματα σε μεγαθήρια του βεληνεκούς του Μίμη Πλέσσα, του Νίκου Καββαδία, του Γιώργου Χατζηνάσιου και πολλών ακόμη.

Η μουσική και το τραγούδι είναι για την ίδια μέσο έκφρασης, εξωτερίκευσης σκέψεων και συναισθημάτων, ενώ, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, όνειρο και στόχος της είναι «να συνεχίσω να αγαπώ αυτό που κάνω και να έχει απήχηση η αγάπη μου για αυτό που παρουσιάζω, όσο δυνατόν περισσότερη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου