ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε χρώμα η Γκλαβάνη

γέμισε-χρώμα-η-γκλαβάνη-743732

Χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα της πόλης αποτέλεσε το προχθεσινό Γκλαβάνη Openday, μια πρωτοβουλία επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον συγκεκριμένο δρόμο και διανθίστηκε από ειδικές τιμές, μουσική, χορό και εκπλήξεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην κοινή πρωτοβουλία συμμετείχαν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην Γκλαβάνη, από την Ερμού μέχρι την Δημητριάδος, απευθύνοντας από κοινού, χαρούμενο κάλεσμα στους Βολιώτες.

Την αρχική ιδέα που αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες, είχαν η Ειρήνη Οικονόμου και η Ελισσάβετ Φανιά, οι οποίες διατηρούν επιχειρήσεις στην οδό Γκλαβάνη.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Ειρήνη Οικονόμου ανέφερε ότι «στόχος μας ήταν η ενδυνάμωση της εμπορικής κίνησης, με μια διοργάνωση που δίνει χαρά και χρώμα γιορτινό στην τοπική αγορά». Περιγράφοντας το Γκλαβάνη Openday, ανέφερε ότι είναι «μια μέρα προσφορών με δώρα – εκπλήξεις, πολλά χάπενιγκ και μια κλήρωση δώρου από κάθε κατάστημα που συμμετέχει».

Ανάλογες θέσεις διατύπωσε η Ελισσάβετ Φανιά, η οποία υπογράμμισε από την πλευρά της πως: «Οταν επαναληφθεί η προσπάθεια και στην δική μας γειτονιά και ίσως αν την υιοθετήσουν και άλλες γειτονιές στο κέντρο ή πιο μακριά, πιστεύω ότι ο κόσμος θα την αποζητά». Παράλληλα υπογράμμισε ότι το μήνυμα που εξάγεται από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι «να προσπαθήσουμε όλοι να καλυτερέψουμε την κατάσταση που ζούμε σήμερα και κυρίως να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, γιατί μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου