ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης κέρδισε στο Τζόκερ

βολιώτης-κέρδισε-στο-τζόκερ-753975

Η τύχη χαμογέλασε σε νεαρό Βολιώτη, ο οποίος κέρδισε 15.000 ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Το τυχερό πεντάρι παίχτηκε στο πρακτορείο του Απόστολου Μαντά στον Βόλο και ήταν ένα από τα επτά δελτία που μοίρασαν χαμόγελα σε ισάριθμους τυχερούς, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Βολιώτης τυχερός της κλήρωσης της περασμένης Πέμπτης πέρασε τυχαία από το πρακτορείο του κ. Μαντά και συμπλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το δελτίο που έμελλε να κερδίσει το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, στη διάρκεια των 32 χρόνων της επαγγελματικής του θητείας, η τύχη χαμογέλασε αρκετές φορές σε πελάτες του. Παλαιότερα, στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, υπήρξαν τυχεροί, που κέρδισαν 20 εκατομμύρια δραχμές στο ΠΡΟΠΟ, ενώ αρκετοί έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά και τα τελευταία χρόνια παίζοντας Τζόκερ.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών επιθυμούν να παίξουν, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν και θα καλυτερεύσουν τη ζωή τους, αλλά δεν έχουν χρήματα για να διαθέσουν.

Ο ίδιος επαγγελματίας υπογράμμισε ότι ο κόσμος δυσκολεύεται πάρα πολύ να τα βγάλει πέρα και όλοι ελπίζουν σε ένα νεύμα της τύχης, που θα αλλάξει τη ζωή τους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου