Αποτσίγαρα

αποτσίγαρα-759017

Αποτσίγαρα

Τα παρτεράκια των δέντρων κατά μήκος της Ιωλκού απέναντι από τα Δικαστήρια στη πλατεία Ελευθερίας είναι γεμάτα αποτσίγαρα και γόπες υπογραμμίζει αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που συνοδεύει την επισήμανση, υπογραμμίζεται ότι σε άλλες χώρες επιβάλλεται πρόστιμο σε όποιον συλληφθεί να πετά το αποτσίγαρο στο πεζοδρόμιο ή στον δρόμο.

«Εμείς απέχουμε ακόμα πολύ μέχρι να φθάσουμε εκεί, αλλά η τοποθέτηση υπαίθριων συλλεκτήρων αποτσίγαρων είναι σίγουρα μια καλή λύση», επισημαίνεται στο σχετικό σχόλιο, που πλαισιώνει το ίδιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Απροσπέλαστο

Παράπονα διατυπώνουν κάτοικοι της περιοχής του Σαμπάναγα, οι οποίοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η οδός Εκάβης καθίσταται απροσπέλαστη μετά από κάθε βροχόπτωση. Το αίτημα της επίλυσης του προβλήματος διατυπώνεται στους αρμόδιους, μαζί με το σχετικό στιγμιότυπο που παρατίθεται.

Αποκαρδιωτικό

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν δεκάδες παρτέρια που έχουν γεμίσει αγριόχορτα. Τα συγκεκριμένα παρτέρια βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη και η εικόνα που παρουσιάζουν είναι αποκαρδιωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου