ΤΟΠΙΚΑ

«Φθινοπωρινό» διάλειμμα καιρού στη Μαγνησία από την Κυριακή

φθινοπωρινό-διάλειμμα-καιρού-στη-μ-769278

Με καλοκαιρινή διάθεση και κανονικές, για τα δεδομένα του Αυγούστου, θερμοκρασίες βαίνει προς το τέλος η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με το σκηνικό να γίνεται βροχερό, ωστόσο, στο ξεκίνημα της ερχόμενης.

Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί μεταξύ 32 και 34 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι.

Αλλαγή του καιρού αναμένεται, ωστόσο, από το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, η οποία θα συνοδεύεται από βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, στοιχεία που θα διατηρηθούν μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι κυρίως αισθητή τη Δευτέρα και την Τρίτη, με τις μέγιστες τιμές του υδραργύρου να κυμαίνονται μεταξύ 30 και 31 βαθμών.

Το χαμηλό, στο οποίο οφείλεται η μεταβολή του καιρού, θα επηρεάσει όλη τη Θεσσαλία, πέραν της Μαγνησίας, ενώ η υπόλοιπη εβδομάδα, από την Τετάρτη και μετά, θα επανέλθει στα καλοκαιρινά δεδομένα, με θερμοκρασίες γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου