ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τιμούν τον Ερυθρό Σταυρό

τιμούν-τον-ερυθρό-σταυρό-770135

Τα εύσημα στο τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού θα δώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Διάπλαση» στην εκδήλωση που διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ριζομύλου.

«Λόγω της δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή, είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται προσπάθειες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Απόστολος Παπαπαναγιώτου.

Παράλληλα θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις, «ασχέτως αν εισάγονται ή όχι. Σημασία έχει η προσπάθεια» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Το 8ο αντάμωμα των φίλων της παράδοσης, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή, προσελκύει το ενδιαφέρον χιλίων και πλέον ατόμων, από την ευρύτερη, αλλά και άλλες περιοχές, οι οποίοι ανταποκρίνονται κάθε χρόνο στην πρόσκληση των διοργανωτών.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακή ορχήστρα και χορούς από την Κρήτη μέχρι τον Πόντο και παράλληλα να επικοινωνήσουν, με όχημα την παράδοση.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μια από τις πολλές, σημαντικές δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Σύλλογος. Εξίσου σημαντική είναι η τράπεζα αίματος που εξυπηρετεί κάθε έκτακτη ανάγκη, ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος, σε διάστημα δύο ετών έχει καλύψει περί τα είκοσι άτομα, σε τοπική, αλλά και ευρύτερη βάση.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου