ΤΟΠΙΚΑ

Σαββόπουλος από τον Βόλο: «Υποστηρίξτε το Πανεπιστήμιό σας»

σαββόπουλος-από-τον-βόλο-υποστηρίξτ-794240

Με την παραίνεση «να αγαπάτε και να υποστηρίζετε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» εξέφρασε ο Διονύσης Σαββόπουλος τους δεσμούς καρδιάς που τον συνδέουν με τον Βόλο και το έμψυχο δυναμικό της περιοχής.

Ο κορυφαίος δημιουργός, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της χθεσινής του συναυλίας, μίλησε με αγάπη για τον Βόλο, την πρώτη του επίσκεψη την εποχή που ήταν ακόμη μαθητής Γυμνασίου, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι οι πρώτες εικόνες της πόλης τού γέννησαν την επιθυμία να ζήσει εδώ. Η επιθυμία εκείνη έμελλε να πραγματοποιηθεί αρκετά χρόνια αργότερα, με σημείο αναφοράς το Μούρεσι, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία, επί πολλά χρόνια.

Ο Νιόνιος, όπως τον αποκαλούν οι χιλιάδες θαυμαστές του, μόλις ανέβηκε στη σκηνή υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι με αυτή την καταπληκτική ορχήστρα «Ρυθμός», τον μαέστρο Νίκο Χιώτογλου και την χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας». Η προτροπή του προς τους Βολιώτες να αγαπούν και να υποστηρίζουν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας απέσπασε το θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου, που τον συνόδευσε σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας.

Η εξαιρετική μουσική συνάντηση, που ήταν ταυτόχρονα μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», ξεκίνησε με το καταιγιστικό «και τι ζητάω, μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω», ανοίγοντας τον κύκλο των τραγουδιών που καθήλωσαν το κοινό μέχρι το τέλος της συναυλίας.

Δεκάδες χαμογελαστά πρόσωπα ταξίδεψαν νοερά στα μουσικά μονοπάτια της μουσικής έμπνευσης του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος μάγεψε το κοινό, για μια ακόμη φορά. Χορηγός επικοινωνίας της χθεσινής συναυλίας ήταν ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και στην είσοδο του Θερινού Θεάτρου είχαν τοποθετηθεί τρεις κουμπαράδες για την στήριξη των σκοπών της «Κιβωτού», που εκπροσωπήθηκε επάξια από το έμψυχο δυναμικό της.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου