ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης σεφ στηρίζει τη «Φλόγα»

βολιώτης-σεφ-στηρίζει-τη-φλόγα-804564

Την πρόθεση στήριξης της «Φλόγας» εξέφρασε ο βραβευμένος Βολιώτης master chef Τιμολέων Διαμαντής, ο οποίος επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, στον Βόλο, προσεγγίζοντας με πολύ μεγάλη ευαισθησία το έργο ζωής που αναπτύσσεται. Ο νεαρός σεφ, που κατέπληξε τους πάντες με τις μαγειρικές του επιδόσεις κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και δήλωσε ευθύς εξαρχής ότι επιθυμεί να στηρίξει συλλόγους που αγκαλιάζουν παιδιά με καρκίνο.

«Από την αρχή του παιχνιδιού είχα δηλώσει ότι αν κερδίσω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω κάποιους συλλόγους για καρκινοπαθή παιδιά και απ’ ό,τι ξέρω γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά με την «Φλόγα». Επισκέφτηκα, όπως είχα υποσχεθεί, την «Φλόγα» Μαγνησίας και τις επόμενες μέρες θα επισκεφτώ τα παιδάκια που νοσηλεύονται στην Αθήνα», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Στόχος του Τιμολέοντα Διαμαντή είναι να ανοίξει ο δίαυλος της συμπαράστασης στην «Φλόγα» και όπως ανέφερε ο ίδιος προτίθεται να συνδράμει οικονομικά την προσπάθεια, «για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, τον αγώνα του συλλόγου».

Τα συναισθήματα που βίωσε, συζητώντας με την υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας, ήταν έντονα κι όπως επισήμανε «είναι πολύ σημαντική η βοήθεια που προσφέρουμε στα παιδιά και θεωρώ ότι μπορείς να δώσεις το παράδειγμα και στα νέα παιδιά, να θέτουν παρόμοιους στόχους μια να κάνουν σωστά πράγματα στην ζωή τους».

Ο νεαρός σεφ, που εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα από την συχνότητα του Star, στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην φωλιά των Κου – κου» με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, σχεδιάζει προσεκτικά το επαγγελματικό του μέλλον, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνική προσφορά.

Οι Βολιώτες τον αντιμετωπίζουν με εγκαρδιότητα κι όπως υπογράμμισε ο ίδιος, ζητούν πληροφορίες για το ριάλιτι μαγειρικής στο οποίο συμμετείχε, ενώ εκφράζουν, παράλληλα, τον θαυμασμό τους για την μεγάλη του επιτυχία και την πρωτιά που κατέκτησε.

Μότο του Τιμολέοντα είναι η φράση «να είμαστε ευγνώμονες για όσα μας προσφέρει η ζωή» και όνειρό του είναι να προσφέρει κοινωνικό έργο, στηρίζοντας όσους δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη ζωή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου