ΤΟΠΙΚΑ

Υψηλές πληρότητες στις πτήσεις της Easy Jet για Ν. Αγχίαλο

υψηλές-πληρότητες-στις-πτήσεις-της-easy-jet-γ-805909

«Απογειώνονται» οι πτήσεις από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, όπου αναμένεται στις 16 Ιουλίου η πρώτη απευθείας πτήση της TOUS AIRWAYS από το Τελ Αβίβ για την φετινή σεζόν, με άφιξη κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και διάρκεια μέχρι το δεύτερο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Στο μεταξύ, ένθερμη είναι η υποδοχή του Βόλου, της Μαγνησίας και της Κεντρικής Ελλάδας, γενικότερα, στην Easy Jet, που μεταφράζεται σε εντυπωσιακό αριθμό επιβατών, με βάση, τουλάχιστον, τις δύο πρώτες πτήσεις, ενώ στο μεταξύ υψηλά είναι τα ποσοστά πληρότητας που σημειώνουν οι αφίξεις από το Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Το αεροπλάνο Airbus A320 της Easy Jet, το πρώτο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, μετέφερε 177 επιβάτες από Λονδίνο, ενώ αναχώρησαν για τον ίδιο προορισμό, 85 άτομα από την Κεντρική Ελλάδα. Το περασμένο Σάββατο, αντίστοιχα, το αεροπλάνο της Easy Jet προσγειώθηκε με 175 άτομα και απογειώθηκε λίγη ώρα αργότερα με 135 άτομα επιβάτες από την κεντρική Ελλάδα.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου, επισήμανε ότι: «Η αεροπορική κίνηση συνεχίζεται σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση, η οποία παρουσιάζει αυξητική τάση και πιστεύουμε ότι η σεζόν θα κλείσει με διψήφιο ποσοστό αύξησης».

Τα αεροπλάνα της Easy Jet, ειδικότερα, έρχονται γεμάτα, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται, αντίστοιχα, από πολλούς κατοίκους του Βόλου, της Μαγνησίας και της κεντρικής Ελλάδας, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο.

Τα πρώτα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά και όπως εκτιμούν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, η θερμή ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι καθοριστικής σημασίας, προκειμένου να συνεχιστεί και του χρόνου η ίδια αεροπορική σύνδεση.

Πολλοί Βολιώτες ταξιδεύουν, παράλληλα, σε Βρυξέλλες και Μόναχο, πραγματοποιώντας έγκαιρα κράτηση θέσεων, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Σύμφωνα με το πλάνο της φετινής σεζόν, κάθε Δευτέρα, από 16 Ιουλίου μέχρι 1η Οκτωβρίου, θα υπάρχει πτήση από το Τελ Αβίβ με την TOUS AIRWAYS.

Κάθε Τετάρτη μέχρι τις 10 Οκτωβρίου υπάρχει πτήση από Βρυξέλλες με την TUI BRUSSELS και επίσης μέχρι τις 29 Αυγούστου, πτήση από Λονδίνο με την EASY JET.

Κάθε Παρασκευή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου υπάρχει πτήση από Άμστερνταμ με την TRANSAVIA. Επίσης την ίδια μέρα υπάρχει πτήση από Λονδίνο μέχρι τις 19 Οκτωβρίου με την αεροπορική εταιρία ENTER AIR. Παράλληλα κάθε Παρασκευή μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί πτήση από Τελ Αβίβ με την TUS AIRWAYS.

Κάθε Σάββατο υπάρχει πτήση από την TUI BRUSSELS από Βρυξέλλες που θα διαρκέσει μέχρι 13 Οκτωβρίου. Η EASY JET από Λονδίνο πραγματοποιεί πτήσεις μέχρι 1η Σεπτεμβρίου, την συγκεκριμένη μέρα. Την ίδια μέρα, επίσης, πραγματοποιεί πτήση η αεροπορική εταιρία CONDOR από Μόναχο, έως τις 27 Οκτωβρίου, η TRANSAVIA FRANCE από το Παρίσι έως τις 29 Σεπτεμβρίου και η AUSTRIAN από Βιέννη έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου