ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

τίμησαν-τον-ταχυδρομο-810256

Μεγάλος ευεργέτης της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Μέρος, ιδρυτής της ιστορικής εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο «Ενυδρείο», ως έκφραση ευγνωμοσύνης σε μέλη της τοπικής κοινωνίας που στήριξαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να στηρίζουν τη Λέσχη. Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν επίσης η δημοσιογράφος Βάσω Κυριαζή, αρχισυντάκτρια της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Συγκινητική ήταν η έναρξη της εκδήλωσης, με τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος να τραγουδούν τη «Μακεδονία ξακουστή», με ανάλογες φορεσιές, κρατώντας την ελληνική σημαία, και την πρόεδρο της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, Βίκυ Τσεκούρα, να υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης της ιστορικής μνήμης, με όχημα την παράδοση και τις πολιτιστικές αξίες που παραμένουν άσβεστες στον χρόνο.

Η πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα για τη Μακεδονία και τη μακραίωνη ιστορία της, υπογραμμίζοντας ότι «είναι μια και είναι Ελληνική».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς, πραγματοποιήθηκε έκθεση όλων των καλλιτεχνικών εργαστηρίων όπως αγιογραφίας, ζωγραφικής, ντεκουπάζ, μακραμέ – λάσε, σαπουνιών και κοσμήματος και έγινε παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων, μουσικών, αρμονίου, τραγουδιού και κλασικής κιθάρας.

Επίτιμα μέλη

Η προχθεσινή εκδήλωση κορυφώθηκε με την απονομή τιμητικών αναμνηστικών στα επίτιμα μέλη: στη Στέλλα Μίχου, ως επίτιμη πρόεδρο, στον Μεγάλο ευεργέτη της Λέσχης, Αλέξανδρο Μέρο, ιδρυτή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, στη Βάσω Κυριαζή, αρχισυντάκτρια του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, στον Αχιλλέα Μπέο, δήμαρχο Βόλου, στον Αναστάσιο Μπατζιάκα για την πολύτιμη συνδρομή του στην εξασφάλιση στέγης στη διάρκεια της θητείας του ως αντιδημάρχου, στον Γιώργο Βλιώρα, πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στους Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Αναστασία Μορφογιάννη, Αθανάσιο Σταυρίδη, Απόστολο Βεργή – Ζαρκάδα, Κωνσταντίνο Χαλέβα, και στον Βασίλη Ηλιόπουλο από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Ο δήμαρχος Βόλου εξήρε το έργο και την προσφορά της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού, εκφράζοντας παράλληλα τη διαρκή στήριξή του. Θερμές ευχαριστίες εξέφρασαν επίσης ο Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο αντιδήμαρχος Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, για την απόδοση τιμής, ενώ αναφέρθηκαν στη σημαντική δράση της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού.

Τιμή στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Το αναμνηστικό τιμής στον Αλέξανδρο Μέρο, ο οποίος ανακηρύχθηκε σε προηγούμενη εκδήλωση μέγας ευεργέτης της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού, παρέλαβε η αρχισυντάκτρια του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Βάσω Κυριαζή, εκ των τιμηθέντων της βραδιάς, η οποία αναφέρθηκε στην πολύχρονη, σημαντική προσφορά του ιδρυτή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Η αρχισυντάκτρια του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ επεσήμανε παράλληλα ότι η στήριξη στο έργο της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού είναι διαρκής, δεδομένη και συνεχίζεται πάντα με την ίδια ζέση, ως έκφραση αναγνώρισης της πολύπλευρης προσφοράς στην πόλη, την παράδοση και τον πολιτισμό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου