ΤΟΠΙΚΑ

Καλοκαιρινές συνθήκες στη Μαγνησία

καλοκαιρινές-συνθήκες-στη-μαγνησία-824230

Ανοδική πορεία ακολουθεί ο υδράργυρος, που αναμένεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και να τους ξεπεράσει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και την προσεχή εβδομάδα. Ο βροχερός Μάιος που προηγήθηκε παραχωρεί τη θέση του στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, που προοιωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, ζεστός.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου, και στον Βόλο ειδικότερα από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος και ιδανικός για εξορμήσεις στις κοντινές ακτές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία και στον Βόλο από 21 έως 30 βαθμούς.

Μεθαύριο Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί -νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς, και στον Βόλο από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη οι καιρικές συνθήκες διατηρούν τα ίδια χαρακτηριστικά, με τη θερμοκρασία φθάνει τους 31 και κατά τόπους τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα διατηρηθούν νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη και θα κυμανθεί από 31 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου