ΤΟΠΙΚΑ

Είκοσι χρόνια ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

είκοσι-χρόνια-ελεπαπ-βόλου-28945

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 80χρονα της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και τα 20 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Park, με ομιλητή τον Dr. Γιώργο Γιαννούση, ψυχοθεραπευτή με ειδίκευση στην Οικογενειακή Θεραπεία, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Σχέση μητέρας – κόρης».

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη μιας σειράς επετειακών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς, με την πρόεδρο της διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Πέπη Παπανδρέου, να υπογραμμίζει την ένθερμη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας.

Κάνοντας τον απολογισμό δράσης της 20ετίας, η ίδια επεσήμανε ότι η δομή δέχεται 70 περίπου παιδιά ετησίως, τα οποία προέρχονται από τη Μαγνησία, με τον κόσμο, την τοπική κοινωνία, να αγκαλιάζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενισχύοντας οικονομικά τη σημαντική προσπάθεια. Στο σημείο αυτό, η κ. Παπανδρέου δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη «διαρκή στήριξη και συμπαράσταση των φίλων και υποστηρικτών», ενώ τόνισε παράλληλα ότι «η ΕΛΕΠΑΠ ανοίγει τα φτερά της και υιοθετεί συνεχώς νέα ολιστικά προγράμματα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και πολύς κόσμος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου