ΤΟΠΙΚΑ

Αναπηρικό αμαξίδιο δώρισαν οι τρίτεκνοι στη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου

αναπηρικό-αμαξίδιο-δώρισαν-οι-τρίτεκ-33646

Πλαστικά καπάκια συνολικού βάρους ενάμιση περίπου τόνου συγκέντρωσε πρόσφατα ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η Αργώ», προκειμένου να προσφέρει αναπηρικό αμαξίδιο στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου. Η εκδήλωση παράδοσης του αμαξιδίου διοργανώνεται την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, στη Μονάδα Αλτσχάιμερ του Βόλου, και θα πλαισιωθεί από το χορευτικό τμήμα της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι».

Η παραπάνω δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναπτύσσει ο σύλλογος προκειμένου να δοθεί χέρι βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη. Στο μεταξύ, συγκεντρώθηκαν ικανές ποσότητες από πλαστικά καπάκια, συνολικού βάρους άνω των δύο τόνων, για να εξασφαλιστεί το αναπηρικό αμαξίδιο που προσφέρθηκε στο Γηροκομείο του Βόλου και σε παιδί με κινητικά προβλήματα, αντίστοιχα, για να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του.

«Ανάλογες δράσεις πραγματοποιούμε επί πολλά χρόνια, προκειμένου να βοηθήσουμε συλλόγους, δομές αλλά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη», όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή, αναφερόμενη στις κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσονται. Η ίδια ανέφερε επίσης, ότι ο Σύλλογος Τριτέκνων θα προσφέρει -εκτός από το αμαξίδιο- ειδική ζώνη, πιεσόμετρο και φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Αλτσχάιμερ, συνεχίζοντας, παράλληλα, τις προσπάθειες να συγκεντρωθούν και άλλα πλαστικά καπάκια, για να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου