ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου»

στηρίζουν-την-κιβωτό-του-κόσμου-64952

Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξαν διδάσκοντες, γονείς και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, προκειμένου να στηρίξουν αλλά και να αναπτύξουν συνεργασία αλληλεγγύης με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Τα είδη πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν χθες στη δομή, η οποία λειτουργεί στο Διμήνι, συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που απευθύνονται στο κοινωνικό σύνολο, και κυρίως σε όσους έχουν ανάγκη στήριξης.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, Σμάρω Αντωνοπούλου, επεσήμανε ότι η μεγάλη απήχηση που σημείωσε αντίστοιχη πρωτοβουλία που προηγήθηκε, ενθάρρυνε τους γονείς των μαθητών να συνεχίσουν και να διευρύνουν την προσπάθειά τους.

Το μήνυμα που εξάγεται από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτυπώνεται στην άποψη που διατυπώνει η κ. Αντωνοπούλου: «Ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, που όλοι οι άνθρωποι έχουμε άγχος, έχουμε προβλήματα, έχουμε οικονομικά, κυρίως, προβλήματα, όλοι είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε στον πλησίον μας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου