ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επαγρύπνηση

επαγρύπνηση-64975

Θετικές χαρακτηρίζει τις προσδοκίες των επαγγελματιών του τουρισμού από το εξωτερικό ο Αθανάσιος Ζλατούδης, μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηριακού ομίλου ανάπτυξης ελληνικών νησιών και μέλος του προηγούμενου ΔΣ του Συλλόγου εστίασης της Σκιάθου.

Ο ίδιος τονίζει ότι το μεταφορικό ισοδύναμο και το αυξημένο του ΦΠΑ συγκαταλέγονται μεταξύ των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, αλλά εξίσου βασικά είναι τα ζητήματα που άπτονται του τουρισμού.

Η σεζόν αναμένεται θετική σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τουριστικών εκθέσεων, αλλά πάγια θέση του ίδιου είναι ότι πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι εξωγενείς παράγοντες, που διαμορφώνουν την τελική εικόνα του τουρισμού.

«Πρέπει πάντοτε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τις γενικότερες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη γειτονιά μας» επεσήμανε ο ίδιος, αφήνοντας να διαφανεί η ανάγκη επαγρύπνησης όλων των επαγγελματιών, αλλά και των φορέων του τουρισμού, ειδικά στις εποχές που διανύουμε.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου